Cowboy jakker er på mode igen. Find din cowboy jakke her

Cowboy jakker er på mode igen. Find din cowboy jakke her

Cowboyjakker var noget af det fedeste i 80 og 90’erne, og denne trend ser ud til endelig, at være på vej tilbage igen. Jeg kigger nærmere på denne jakke og prøver, at give dig et godt råd eller to til, hvordan du kan sammensætte sådan en cowboy jakke med et nutidigt look.

CTA-knap

Hvad er en cowboy jakke?

En cowboy jakke er en jakke hovedsageligt lavet af bomuld. Stoffet vil ofte ligne det samme som bliver brugt til cowboybukser, især de lidt ældre cowboybukser i den blålige farve. En cowboy jakke kan godt være lidt stiv i det sammenlignet med normale jakker, men det er fantastiske jakker, at gå med når man først har vendet sig til dem. Cowboy jakker var meget ind før i tiden, de seneste par år er de dog kommet lidt frem igen og vi spår, at der ikke vil gå mange år før du ser mange mennesker gå med cowboy jakker. Det er generelt en sommerjakke, da den ikke er særlig tyk, så forvent ikke, at den varmer dig mere end en tyktrøje, selvom den dog er bedre til, at holde vinden ude. Det gode ved, at den er lavet af bomuld og andre normale materialer er, at den sagtens kan holde til en tur i vaskemaskinen, endda op til flere gange.

Hvad passer en cowboy jakke til?

En cowboy jakke kan faktisk bruges til rigtig mange outfits hvis du bare er en lille smule kreativ. Den er især rigtig god som en kontrast til et normalt mørkt bukse/bluse outfit. Den er også rigtig god til et lidt mere vildt/rock look, sæt håret vildt op, tag et par høje stiletter på, et par stramme bukser, (evt. et par højtaljedet bukser), en lille stram t-shirt og noget make-up med nogle farver. Tænk især på outfits fra 80-90’erne.

Hvor kan du købe en cowboy jakke?

Cowboy jakker er kun lige begyndt, at blive populære igen, og du vil indenfor det næste år eller to, se et væsentligt større udvalg i tøjbutikkerne end du kan i dag. Kan du ikke vente 1-3 år, så er zalando, efter min overbevisning, det bedste sted at købe en cowboyjakke i dag. De har det største udvalg, jeg har kunne finde i Danmark pt. oven i købet til nogle rigtig gode priser.

CTA-knap

Mit navn er Mia Oxholm Andersen. Jeg er 20 år og fra Sønderborg. Jeg elsker mode og går dagligt og kigger på tøj, enten på nettet eller her i Sønderborg. Vil du vide mere om mig, kan du følge mig på Google+, hvor vi hurtigt vil kunne lære hinanden bedre at kende. :)