Anmeldelse/test

Test – Shills black mask

Test – Shills black mask

Jeg fik for en måneds tid siden tilsendt en pakke  med nogle skønhedsprodukter jeg skulle…

1 ud af 2
12

Her på Wearfashion.dk laver vi produktteste af alle relevante produkter. Jeg står selv for alle anmeldelserne og jeg giver min 100% ærlige mening om, hvert et produkt jeg tester. Nogle produkter køber jeg selv for dermed at teste dem, hvorimod andre vil være sponsorerede produkter. Uanset om produktet er sponsoreret eller ej, vil jeg give min ærlig mening om produktet.

Hvorfor laver du produkt tests?

Grunden til at jeg laver produkt test er, at man hurtigt kan ende med at købe et produkt på baggrund af alle de rosende ord der står på omslaget eller som sælgeren prøver at lokke dig med. Man køber derfor ofte produkter der ikke kan leve op til ens forventninger. Derfor tester jeg diverse produkter, så du kan få en bedre reference inden du går ud og køber produktet.

Hvem får gavn af disse anmeldelser?

Firmaet der sponsorere et produkt til test, vil få en ærlig anmeldelse og lidt PR ud af sponsorartet. Du vil som besøgende kunne læse om produktet er noget værd eller om du bare spilder dine penge ved at købe det. Dertil er planerne at jeg vil udlodde sponsoreret produkter som præmier til de besøgende der er tilmeldt Wearfashions nyhedsbrev.

Jeg vil gerne have anmeldt et produkt, hvordan kommer jeg i kontakt med dig?

Hvis du repræsenterer et firma med produkter inden for Wearfashions målgruppe, så kan du kontakte mig på mail: kontakt@kimlangholz.dk.

Har du et produkt der henvender sig til mænd, vil det være Kim Langholz der står for anmeldelsen. Er det et produkt tiltænkt kvinder, vil det være Mia Andersen der står for anmeldelsen. Vi skriver som sagt vores ærlige meninger. Du får PR og link ud af et samarbejde, men ikke en super god og sælgende anmeldelse, medmindre produktet kan leve op til det.

Har du specielle ønsker, eller ekstra ting der kan “forkæle” de besøgende af denne side, er vi selvfølgelig meget interesseret i at samarbejde med dig.

Mit navn er Mia Oxholm Andersen. Jeg er 20 år og fra Sønderborg. Jeg elsker mode og går dagligt og kigger på tøj, enten på nettet eller her i Sønderborg. Vil du vide mere om mig, kan du følge mig på Google+, hvor vi hurtigt vil kunne lære hinanden bedre at kende. :)