Shampoo

En god shampoo er det vigtigste at eje, hvis du går bare en lille smule op i dit hår. Shampooen er det hårprodukt du bruger mest og derfor skal du også bruge en god shampoo, medmindre du ønsker at ødelægge dit hår mere end du reparerer det.

Hvad er en god shampoo?

En god shampoo er først og fremmest IKKE købt i dagligvare forretninger som brugsen, Bilka, Fakta osv. De professionelle hårprodukter kan kun købes hos frisøren eller på nettet, hvor du derfor bør købe den.

En god shampoo går ind og renser dit hår på en mild måde. Samtidig må din shampoo også gerne tilføje fugt og næringsstoffer til dit hår.

Det er forskelligt, hvilke næringsstoffer dit hår har brug for, hvilket også er grunden til at der findes så mange forskellige shampooer. Har du f.eks. tørt hår skal du bruge en shampoo der tilføjer meget fugt. Har du meget skæl, skal du bruge en skælshampoo som er meget effektiv mod skæl.

Hvordan finder jeg den rigtige shampoo?

Først og fremmest skal du finde ud af, hvilke problemer du har med dit hår. Syntes du dit hår er dejligt og perfekt, så skal du bare have en universel god shampoo. Når du har klarlagt dine behov, går du ind på nettet, hvor du finder en shampoo til dine behov. Du kan også bare kigge oven over denne artikel, hvor jeg har skrevet om forskellige shampooer. Under hver artikel kan du finde et link til det bedste tilbud på nettet.

Mit navn er Mia Oxholm Andersen. Jeg er 20 år og fra Sønderborg. Jeg elsker mode og går dagligt og kigger på tøj, enten på nettet eller her i Sønderborg. Vil du vide mere om mig, kan du følge mig på Google+, hvor vi hurtigt vil kunne lære hinanden bedre at kende. :)