Glattejern

Et glattejern er uden tvivl en af de mest brugte hårstylings produkter blandt piger, med mange piger bruger glattejerne af alt for dårlig kvalitet.

Hvorfor er det vigtigt at bruge et godt glattejern?

Når du glatter dit hår, varmer du håret op og mens håret er varmt, kan du forme det til bestemte frisure. Du kan bruge det til at glatte håret, men i dag kan du faktisk også bruge de bedre glattejerne til at lave fine, bløde krøller, bølger eller bare give håret et lidt vildere look. Denne opvarmningsproces er meget hård for dit hår, og derfor er det selvfølgelig vigtigt at du gør dit for, at dit hår ikke tager for meget skade.

Et sted at starte er ved, at smide dit 5 år gamle glattejern til 200 kroner ud og investere i et bedre glattejern. Dette kunne f.eks. være et GHD glattejern, som lige pt. er det bedste på markedet.

Der er mange grunde til at et nyt og dyrere glattejern er bedre. De nye glattejerne bliver hurtigere varme og du kan regulere varmen på dem. De er nemmere at bruge og mere ergonomiske at holde på. Dertil er de keramiske plader meget blidere ved dit hår end ældre glattejern samtidig med at moderne glattejern har runde kanter på de keramiske plader, hvilket gør dig i stand til at krølle dit hår eller lave bløde bølger i det.

Ser vi på de sikkerhedsmæssige årsager, så bliver de moderne glattejerne hurtigere kolde efter brug. Dertil har mange af de dyrere glattejerne en sikkerhedsfunktion så de automatisk slukker efter en kortere tidsperiode. Dermed skal du ikke på samme måde frygte om du har slukket dit glattejern. Chancen for at der går ild i huset eller at nogen kommer til skade er væsentlig mindre med de nye glattejern end de ældre af slagsen.

Hvor kan jeg finde et godt glattejern?

Du kan købe de gode glattejern i de fleste frisør saloner landet over. Du kan også købe dem på nettet, hvor du som oftest kan spare lidt penge eller få ekstra tilbehør med til samme pris som i byen. Et godt glattejern koster 1000+ kroner og kan IKKE købes i Føtex eller Bilka. Jeg vil selv anbefale dig at købe et GHD glattejern, der som sagt er det bedste på markedet lige pt. Her kan du vælge mellem forskellige bredder på de keramiske plader alt efter, hvad du ønsker.

Mit navn er Mia Oxholm Andersen. Jeg er 20 år og fra Sønderborg. Jeg elsker mode og går dagligt og kigger på tøj, enten på nettet eller her i Sønderborg. Vil du vide mere om mig, kan du følge mig på Google+, hvor vi hurtigt vil kunne lære hinanden bedre at kende. :)