Hårvoks

Hårvoks bliver brugt af både mænd og kvinder, du vil dog oftest opleve at det er de unge mænd på vej i byen, der er den største forbruger af hårvoks.

Det at sætte sit hår er i dag blevet en måde at skabe sig et udseende og en personligt kendetegn på. Det er blevet en del af de fleste unges identiteter. Det er dog ikke alt hårvoks der er lige godt at bruge. En dårlig hårvoks er svær at vaske ud, ødelægger håret og holder ikke frisuren i længere tid.

En god hårvoks derimod, er nemt at vaske ud af håret igen, den holder frisuren natten lang og ødelægger ikke håret.

Hvilken hårvoks skal jeg så vælge?

Det er svært at fortælle dig præcis, hvilken hårvoks du skal vælge, da vi alle har forskellige idéer til, hvordan den skal føltes og holde. Nogle kan lide at håret et helt stift, gennem hele natten, hvor andre hellere vil have muligheden for at ændre på frisuren gennem natten, hvor en mud-wax måske er bedre egnet. Der er også nogle hårvokse der giver håret et vådt look og selvfølgelig også nogle der giver et mat look.

Du skal derfor først og fremmest finde ud af, hvad du går efter at stil. Derefter går du ind på en webshop der handler med professionelle hårprodukter, eller du går ned til din lokale frisørsalon. Hvis du går ind på en webshop, kan du læse lidt om de forskellige hårvokse og finde den du tror der er bedst til dig. Nede ved frisøren fortæller du hende bare, hvad du ønsker og håber hun kan hjælpe dig.

Er du helt i tvivl om, hvad du ønsker dig og har du bare lyst til at eksperimentere lidt for at finde dine behov, så er ID hårvoksen en god start. Dette er den mest populære hårvoks i Danmark og den er faktisk rimelig billig. Er du kvinde og ønsker du kun et løft inde ved hårrødderne, så kan jeg anbefale denne d:fi hårvoks, som jeg selv godt kan lide.

HUSK!!!!

Du må under ingen omstændigheder købe din hårvoks eller andre hårprodukter i discount forretningerne. De gode og professionelle produkter bliver kun solgt til frisøre eller webshops med forbindelse til en frisør. Derfor får du kun de dårlige discount udgaver i Bilka, Føtex, Super brugsen osv. Dette er altså de vokse der ikke kan skyldes ud og som ødelægger håret.

Mit navn er Mia Oxholm Andersen. Jeg er 20 år og fra Sønderborg. Jeg elsker mode og går dagligt og kigger på tøj, enten på nettet eller her i Sønderborg. Vil du vide mere om mig, kan du følge mig på Google+, hvor vi hurtigt vil kunne lære hinanden bedre at kende. :)