Make-up

Kunstige øjenvipper

Kunstige øjenvipper

Der er noget super feminint over, at have lange og fyldige øjenvipper. Desværre er det ikke…

Make up er utrolig populært blandt alle aldre af kvinder. Selv de helt unge piger på 10 år begynder så småt i dag at gå med make up. Det er dog ikke alle forsøg med make up der er lige vellykket, hvilket både kan skyldtes kvaliteten af make up’en men også dårlig vejledning.

Her på Wearfashion vil jeg gøre mit bedste for at hjælpe dig til, at vælge de rette værktøjer men også give dig gode tips og hints til, hvordan du lægger en bestemt make up.

Du vil blandt andet kunne finde video guides til, hvordan du f.eks. lægger et smokey eye look, men du vil også kunne finde mine anmeldelser af make up produkter som eyelinere, mascara, puder, neglelak og meget mere.

Kig rundt på siden og skriv endelig, hvis du har nogle god råd eller bare et spørgsmål til siden. Jeg vil med glæde udgive et indlæg i samarbejde med dig.

Mit navn er Mia Oxholm Andersen. Jeg er 20 år og fra Sønderborg. Jeg elsker mode og går dagligt og kigger på tøj, enten på nettet eller her i Sønderborg. Vil du vide mere om mig, kan du følge mig på Google+, hvor vi hurtigt vil kunne lære hinanden bedre at kende. :)