Kunstige øjenvipper

Kunstige øjenvipper

Der er noget super feminint over, at have lange og fyldige øjenvipper. Desværre er det ikke alle der er født med lange og flotte øjenvipper, faktisk er det de færreste der har disse flotte øjenvipper. HELDIGVIS findes der selvfølgelig gode metoder til, at få længere og mere fyldige øjenvipper.

Du kan gå ud og investere i en rigtig god mascara, men en mascara kan ikke trylle, og du skal derfor ikke forvente, at dine øjenvipper vil blive meget længere.

CTA-knap

Den bedste og billigste metode til længere øjenvipper er derfor, at investere i et par kunstige øjenvipper og lime dem på.

Kunstige øjenvipper findes i enormt mange varianter, farver og størrelser. Det er virkelig kun fantasien der sætter grænser når du skal vælge øjenvipper.

Er kunstige øjenvipper ikke kun til unge?

Det er primært de unge der går med kunstige øjenvipper, men selvom du har rundet de 40 år kan du sagtens gøre lidt ud af dig selv. Det er op til dig selv, at vurdere hvor vidt kunstige øjenvipper passer til dit look.

Mit navn er Mia Oxholm Andersen. Jeg er 20 år og fra Sønderborg. Jeg elsker mode og går dagligt og kigger på tøj, enten på nettet eller her i Sønderborg. Vil du vide mere om mig, kan du følge mig på Google+, hvor vi hurtigt vil kunne lære hinanden bedre at kende. :)