Dette skal du bruge, hvis du vil lave Gel Polish-negle derhjemme

Har du et ønske om at komme i gang med at lave negle med Gel Polish derhjemme? I så fald kommer du ikke udenom, at du er nødt til at købe det udstyr, der skal bruges. Heldigvis er det ikke noget, der koster det hvide ud af øjnene.

Er du i tvivl om, hvad du skal købe, kan du med fordel købe et startsæt. Det indeholder nemlig alt, hvad du skal bruge, for at kunne lave neglene. Hvis du vil købe det hver for sig, finder du herunder noget af det vigtigste udstyr til formålet.

UV-lampe

Det er vigtigt, at du får købt dig en UV lampe til negle. Hvis du ikke har en sådan lampe, kan du ikke hærde dine negle. Derfor kan du ikke klare dig uden. Af samme grund er det også noget af det første, du bør investere i.

Hvis du har planer om at købe en UV-lampe, er det vigtigt at vælge en model, der er lavet til dette specifikke formål. Det kan sagtens lade sig gøre at finde UV-lamper til andre formål, og de vil derfor ikke egne sig nær så godt til at hærde Gel Polish på dine negle.

Neglebåndsskubber og -klipper

Vil du være sikker på, at du kan lave de pænest mulige negle, er der ikke nogen vej udenom, at du skal have fingrene i både en neglebåndsskubber og en neglebåndsklipper. Begge dele gør det nemt at sikre, at du har pæne neglebånd.

Langt de fleste ved, at det kan være til stor gene, hvis neglebåndene ikke helt vil, som man gerne selv vil. For at sikre, at du kan håndtere dette, skal du derfor have købt dig en neglebåndsskubber og en neglebåndsklipper, inden du kan gå i gang.

Gel Polish

Det siger sig selv, at du også skal have købt Gel Polish. Uden det er det nemlig svært at lave dine negle. Når du skal købe dette, er det meget vigtigt, at det sker med stor omhu. Det skyldes, at det bestemt ikke er alt Gel Polish, der byder på en lige høj kvalitet.

Vil du være på den sikre side, skal du holde dig til Gel Polish fra et kendt brand. Gør du det, kan du nemlig vide dig helt sikker på, at kvaliteten er i top. Dermed kan du glæde dig over, at du får et resultat, der kan holde i lang tid.

Kategorier: