Billig mascara med voldsom effekt!

Billig mascara med voldsom effekt!

Der skal ikke meget til, at foreføre mænd, men det er altid sjovt, at gøre noget ekstra ud af sig selv.

Derfor har jeg denne gang kigget nærmere på et u-undværeligt værktøj til når vi skal gøre lidt ekstra ud af os selv.

CTA-knap

Mascara

Øjenkontakt er alfa og omega når du skal ud og flirte, og selvom det ikke nødvendigvis er det drengene/mændene lægger mærke til som det første, så er det stadig øjene der spiller en af de væsentligste roller.

Har du et tomt og kedeligt blik, vil fyrene højst sandsynligt ikke noget specielt med dig.

Har du derimod nogle hemmelighedsfulde og forførende øjne, så kan du få dem til, at gøre hvad som helst.

Der er i store træk to måder hvorpå du kan gøre noget mere ud af dine øjne. Den første metode er, at købe en rigtig god mascara. En god mascara kan give dine øjenvipper en rigtig flot længde, volume og intens farve. Der findes mange forskellige varianter af mascaraer og du skal helt sikkert prøve et par stykker før du finder den der passer dig bedst. Mit råd er, at købe de kendte og dyere mascaraer da de altid er gode. Nogle er selvfølgelig bedre end andre, men der skal du prøve forksellige for, at kunne vælge. Køber du de helt billige mascaraer så risikere du hurtigere, at de begynder at klumpe, effekten forsvinder hurtigt og den er dermed ubrugelig.

En anden måde, at tilføje et ekstra touch til dine øjene er ved, at købe nogle kunstige øjenvipper. Kunstige øjenvipper findes i mange interessante udgaver og farver og her kan du helt sikkert score nogle ekstra point. Fyre elsker piger der gør noget ud af dem selv, og bruger du tid på, at sætte falske øjenvipper på udstråler du, at du går op i dit udseende og dine øjne vil helt sikkert bare være endnu mere attraktive.

Du kan både finde kunstige øjenvipper og en rigtig god mascara på denne side. Jeg handler selv derfra ofte, og har kun god erfaring med dem.

Mit navn er Mia Oxholm Andersen. Jeg er 20 år og fra Sønderborg. Jeg elsker mode og går dagligt og kigger på tøj, enten på nettet eller her i Sønderborg. Vil du vide mere om mig, kan du følge mig på Google+, hvor vi hurtigt vil kunne lære hinanden bedre at kende. :)