Kjoler

1 ud af 3
123

Kjoler er det de fleste piger helst vil gå i. På trods af dette er det de færreste der har modet og selvtilliden til at tage en flot kjole på og vise benene frem, og det er virkelig en skam. Kjoler er nemlig så utrolig feminine og mændene ELSKER at vi gør os lidt ekstra feminine og viser lidt ekstra hud. Overvej derfor om du ikke skulle gå i en lækker kjole fremfor dit normale tøj.

Hvilken kjole skal jeg have på?

Der findes kjoler til enhver begivenhed. Her er bare et lille udpluk af de kjoler du kan få brug for i Danmark:


Lange sommerkjoler:  Lange sommerkjoler bruges på de dage, hvor vejret er lidt køligere eller, hvis du bare vil kunne slappe lidt mere af end i en korte kjole. Man skal passe meget på, hvordan man sidder i en kort kjole, hvor du er lidt mere fri i en lang kjole. En lang kjole kan bruges til alle begivenheder. På stranden, når du er ude at spise eller når du går en tur.


Korte sommerkjoler: En kort sommerkjole er til når vejret er godt. Du kan få lidt mere sol og lidt mere luft. Du skal dog være mere opmærksom når du går i en kort kjole, end når du går i en lang kjole. Alt efter, hvor kort din kjole er, kan du også have denne på til de fleste lejligheder.


Maxi kjoler: Maxi kjoler er en betegnelse for lange kjoler der som minimum går ned til anklerne. Den kan både være stor og løs, men også helt stram. Den henvender sig til alle piger/kvinder og kan bruges overalt. Den kan dog godt være en smule varm på de varme danske sommerdage.


Cocktailkjoler: En cocktailkjole er en af de mest brugte kjoletyper i USA og England. Dette er en elegant og fin festkjole du har på til de mere formelle begivenheder. De fås som regel som meget lange, men det er blevet mere og mere populært at tage lidt kortere cocktailkjoler på. Så længe de bare er elegante og passende til anledningen.


Nytårskjoler: Nytårskjoler er en af de mest populære kjoler i Danmark. Den bliver købt til nytårsaften, hvor der virkelig skal være fest og glimmer over det. Nytårskjolen skal få dig til at overstråle alle andre i lokalet, hvilket også gør at mange piger bruger mange penge på denne kjole, da den er meget vigtig. Nytårskjolen er som regel sort og bruges kun denne ene gang om året. Du kan dog godt bruge den senere hen i byen, men man bruger aldrig den samme kjole til nytår to gange.


Festkjoler: En festkjole er en kjole der bliver brugt til fester. Den kan være specielt, elegant, kort, lang, fræk, ja der er ingen grænser. Denne kjole vil dog normalt ikke være en kjole du går i om dagen.


Gallekjoler: En gallakjole er som regel hvid og bliver brugt til de fine gallefester på gymnasierne. Den er fin og elegant, gerne med en flot og lidt fræk udskæring der lige giver den lidt ekstra, så du får opmærksomheden. Den skal dog stadig være passende og fin.

Hvor kan jeg trygt købe ny kjole?