Sådan styler du din blondekjole

blondekjoler

Selvom en blondekjole er meget stilfuld, elegant og feminin og kan egne sig til begivenheder med finere såvel som mere afslappende beklædningskrav, kan man godt finde blondekjolens look en smule kedeligt og måske også mindre fantasifuld. Der er dog stadig håb, da man blot kan gøre nogle forskellige ting for at peppe blondekjolens look en smule op, så man stadig bevarer det elegante og feminine look, mens man inddrager nogle ekstra elementer i beklædningen, der gør blondekjolens stil en smule mere spændende.

Ved at style blondekjolen, kan man ligeledes få stilen til at bevæge sig hen mod et mere råt look, hvis man finder blondekjolen for elegant i sig selv. Vil man gerne have det mere elegant, er det også muligt at lave stylingen i denne retning, og dette kan man eventuelt overveje, inden stylingens start, således man ved, hvad man skal gå efter.

blondekjoler

Smykker og tasker kan altid være med til at give blondekjolen mere stil

Smykker er noget af det, man altid kan pifte beklædningen op med, og det er også gældende for blondekjolen, der er modtagelig for en styling i form af smykker. Vælger man eksempelvis et smykke af guld, bibeholder man det feminine look, men vælger man eksempelvis at kombinere smykket af guld med en blå sten og et andet smykke af sølv i form af eksempelvis et armbånd, får man et mere råt look, selvom det samtidigt er feminint. Derudover kan man ligeledes vælge at koble blondekjolen med en taske, hvilket kan være en praktisk såvel som en udseendemæssig fordel, da man kan opbevare sine ting heri, men det giver også noget ekstra stil til den samlede beklædning.

Sko og jakker kan ligeledes være behjælpelige med styling af blondekjole

Man kan ligeledes vælge at finde en jakke, som man tager på udenover kjolen, hvilket især kan være en fordel, hvis det også kan blive en smule koldt i vejret, men det er også med til at gøre den simple og elegante blondekjole mere stylet, såfremt man får valgt en farve til jakken, man synes matcher kjolen korrekt. Derudover kan man også gøre en del ud af at finde en sko, hvis design og farver giver en ekstra dimension i den samlede beklædning, således man kan bibeholde det elegante look, gøre det mere eller mindre elegant alt efter, hvad man ønsker sig. Man kan også vælge at matche skoens farve med tasken, jakken, taskerne, smykker, neglelak osv., hvorved den samlede beklædning styles en del. Find blondekjoler og forskelligt tilbehør til styling ved at klikke her.

Kategorier: