Gode tips til at finde den rette pelsjakke

faux fur

En pelsjakke kan være en fordel, da den egner sig godt til mange forskellige begivenheder som eksempelvis fester, men også til arbejde eller skole. Pelsjakken kan derudover benyttes på længere sigt, da den ikke bare sådan går af mode, da dens design er tidløst og meget vedholdende, hvorfor man altså kan få glæde af investeringen i pelsjakke lang tid frem. Man har dog forskellige muligheder for køb af pelstøj, da det vha. stor udvikling i tekstilteknologien er blevet muligt at producere ’falsk pels’ – pels, som er fremstillet kunstig og dermed ikke ægte pels fra dyr. Derved er der altså en mulighed for at få en flot og elegant pelsjakke, selvom man er imod at benytte dyrepels til tøjproduktion.

faux fur

Kunstigt fremstillet pels frem for ægte dyrepels?

Udover det faktum, at kunstigt fremstillede pels for nogle virker mere etisk korrekt, er der også andre fordele ved den kunstige fremstillede pels, hvilket eksempelvis kommer i forbindelse med rengøring af pelsjakken. Når man skal have rengjort ægte pels, kan det hurtigt blive en meget omfattende proces, hvorfor mange ofte vælger ikke at benytte pelsjakken, når vejret ikke udarter sig som ønsket. Derimod vil en pels med kunstigt fremstillet pels være nemmere at rengøre, hvorfor den altid vil kunne benyttes, og det er blandt andet i denne forbindelse, at pelsjakken med kunstigt fremstillet pels udmærker sig i forhold til ægte pels.

Find den rette størrelse såvel som stil

Når man vælger en pelsjakke af kunstigt fremstillet pels, får man også udvidet mulighederne i forbindelse med design og farver, da det er muligt både at få pelsjakker, der ligner, at de er af ægte pels, mens det også er muligt at få jakker af mere alternativt design i form af eksempelvis sjove farver, og dette skal naturligvis stemme overens med de krav, ønsker og behov, der end måtte være hertil. Derudover skal man også gøre sig nogle overvejelser i forbindelse med størrelsen, da den helst ikke må blive for stor eller for lille, da den hverken må sidde alt for stramt eller for løst, da man derved ikke opnår det fulde potentiale af pelsjakken.

Udover disse overvejelser, kan man også vælge et mærke, der fremstiller pelsjakker af kunstig pels og udbyder mange forskellige typer af pelsjakker, så man lettere kan finde netop den jakke, der måtte imødekomme de krav, ønsker og behov, som vil være til stil, størrelse etc. Dette er muligt, såfremt man vælger at købe en pelsjakke fra Faux Fur, da dette brand udbyder mange forskellige typer af pelsjakker, der alle er fremstillet af kunstig pels.

Ekstra tip: Hvis du er blandt en af de mange kvinder, som har en hel del forskellige jakker, og du derfor godt kunne tænke dig at samle dem i et praktisk og samtidig super fedt tøjstativ, så kan du med stor fordel tage et kig på et HAY tøjstativ, som er et yderst populært produkt i rigtig mange danske hjem.

hay tøjstativ

Kategorier: