Halskæder

Second Female halskæde

Second Female halskæde

Der mangler variation i designet af halskæder til kvinder. Generelt minder de fleste halskæder om…

Kors halskæder til mænd

Kors halskæder til mænd

Kors halskæder har længe været den foretrukne form for halskæder blandt især unge mænd. Man…

Halskæder kan virkelig være med til at give et outfit power eller ynde. Jeg vil her hjælpe dig med at finde dig en flot og billig halskæde.

Halskæder til piger/kvinder

Kvinder/piger tilføjer ofte halskæder til deres udseende fordi, de ønsker et mere yndigt og feminint udseende. Som kvinde bør du gå efter tyndere halskæder gerne i sølv og med et lille vedhæng. Dette er uden tvivl den mest populære og yndefulde type af halskæde du kan finde til kvinder. Er du ikke så meget til metal, kan du også finde læderhalskæder med et flot og feminint vedhæng.

Som kvinde bør du undgå de store, tykke og tunge halskæder, da det vil ødelægge en del af dit feminine udseend. En tynd og smuk sølv halskæde kan symbolisere ynde og skrøbelighed, hvilket mænd finder meget attraktivt.

Halskæder til mænd

Som mand vil du gerne have en halskæde der symbolisere noget maskulint. Her går det ikke med en tynd sølvhalskæde med et hjerte vedhæng. Du skal op og have en lidt tykkere halskæde, eller gå over i en læder/plastik variant, hvor du kan finde et mere maskulint vedhæng. En kors er et meget populært vedhæng og symbol.

Hvor finder jeg en halskæde?

Du kan, som du sikkert ved, købe din halskæde i din lokale smykkeforretning, men går du på nettet og køber dine smykker her, vil du få billigere halskæder, men også et langt større udvalg. Jeg vil derfor altid råde dig til at købe dine smykker på nettet.

Har du problemer med at vælge en halskæde, kan du kigge i nogle af de artikler vi har skrevet om halskæder ovenover. Her kan du helt sikkert finde meget inspiration.

Mit navn er Mia Oxholm Andersen. Jeg er 20 år og fra Sønderborg. Jeg elsker mode og går dagligt og kigger på tøj, enten på nettet eller her i Sønderborg. Vil du vide mere om mig, kan du følge mig på Google+, hvor vi hurtigt vil kunne lære hinanden bedre at kende. :)