Halskæder til mænd – Super fede halskæder til ingen penge

halskæde

Selvom smykker altid har haft noget feminint over sig, så er det i dag lige så normalt for mænd, at gå med smykker som det er for kvinder. Der er selvfølgelig visse former for smykker der stadig er/burde være forbeholdt for kvinder, men i dag kan du som mand finde smykker til alle steder på kroppen.

CTA-knap

I dag vil jeg kigge nærmere på halskæder til mænd, som er et af de smykker som flest mænd føler sig trygge ved, at gå med.

Hvorfor gå med halskæde?

Der kan være mange forskellige grunde til, at gå med halskæder. Nogle mennesker vælger, at gå med halskæder der symboliserer deres religion, nogle går med halskæder der symbolisere en bestemt person eller oplevelse, mens andre går med halskæder fordi de syntes halskæderne er flotte til dem, eller de ønsker at udsende et bestemt signal med deres person. Der er altså rigtig mange gode grunde til, at folk vælger at gå med halskæder.

Hvad siger mænd til halskæder?

Det er især mænd af de ældre årgange der er modstandere af, at gå med halskæder. Det er de mænd der er vokset op med, at rigtige mænd ikke græder, man slår igen, man snakker ikke om dybe personlige emner og man går bestemt ikke med smykker. Dette er en klassisk beskrivelse på de “gammeldages” slags mænd, og heldigvis ser vi ikke mange unge mænd der lever op med denne mentalitet. Verdenen er en anden end den var for 30-40 år siden, og i dag er det ikke forkert af en mand, at gå  med smykker eller gå op i sit udseende.

Vi kommer dog ikke uden om, at vi stadig er mænd og derfor vil vi også gerne have smykker der er lidt rå og maskuline. Dette ved smykkefirmaerne heldigvis også, så du kan i dag få nogle rigtig fede halskæder til mænd.

Hvilke halskæder til mænd er populære?

Mænd er mænd og mænd vil gerne kunne føle sig lidt som mænd, og ikke mindst vise at de er mænd. Derfor er smykker lavet med maskuline materialer selvfølgelig nogle af de mest populære halskæder til mænd. Dette er materialer som Titanium, Rustfrit stål, Stål, Sølv og læder. Hold dig fra guld halskæder til mænd. Det er kun rockere og kvinder (og nogle meget få mænd) der vil have guld halskæder. Du skal i hvert fald være 100% sikker på, at din mand/kæreste/søn ønsker dig en guld halskæde, da guld er kvindernes metal.

CTA-knap

Pas også på med, at købe for store halskæder, i den forstand at de ikke må have en kæmpe stort og kompliceret vedhæng, som kvinder ellers elsker til dem selv. Mænd elsker simple halskæder, især militær inspireret halskæder til mænd som f.eks. et “dogtag” er meget populært.

Held og lykke med at finde en halskæde til mænd. Det er ikke så svært igen.

Kategorier:

Tags:

Ingen svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *