Balsam

Balsam

Balsam eller conditioner som det også kaldes er et hårprodukt der bruges til at udglatte håret og gøre det mere medgørligt.

Skal jeg bruge en balsam?

Der er ingen piger der nødvendigvis skal bruge en balsam, men de piger der døjer med uregerligt hår som er svært at re ud, så vil jeg anbefale en balsam. Den kan virkelig have en stor effekt på dit hår.

Det er dog umuligt at sige om lige præcis du har brug for en balsam. Bruger du en dyr og god shampoo, vil du som oftes ikke have brug for en balsam eller også kan du måske nøjes med kun at bruge den om vinteren.

Bruger du en dårlig og billig shampoo fra supermarkedet, så SKAL du bruge en balsam. Shampoo fra supermarkederne burde forbydes, så dårligt er det. Køb en god balsam, hvis du ikke vil bruge flere penge på en bedre shampoo, selvom en bedre shampoo vil være at foretrække.

De fleste piger vil opleve at vinteren er meget værre end sommeren. Håret bliver mere vildt og elektrisk, hvilket en balsam er den rigtige kur imod.

I denne kategori, kan du læse om mine erfaringer med balsam og se, hvilke balsamer jeg anbefaler dig at bruge. Du kan også altid finde et godt tilbud under hver artikel.

Mit navn er Mia Oxholm Andersen. Jeg er 20 år og fra Sønderborg. Jeg elsker mode og går dagligt og kigger på tøj, enten på nettet eller her i Sønderborg. Vil du vide mere om mig, kan du følge mig på Google+, hvor vi hurtigt vil kunne lære hinanden bedre at kende. :)