Hårkur

En hårkur er noget alle kvinder bør bruge en-to gange i måneden. Vores hår bliver udsat for så mange stressende faktorer hele tiden, hvilket nedbryder hårene. Lider du derfor at slidt og ødelagt hår, så kan en hårkur være en mirakelkur mod dit hår.

Hvorfor bruge en hårkur?

En hårkur bruges når man har ødelagt eller slidt hår. En shampoo eller balsam  er ikke nok til at kunne oprette hårets styrke, da de ikke giver nok næring til håret. En hårkur derimod er fyldt med en masse næring til håret, hvorved du efter få ganges brug vil opleve at dit hår ser meget sundere og stærkere ud end før.

En hårkur skal bruges 1-4 gange i måneden alt efter, hvor ødelagt dit hår er. Mange piger bruger en hårkur 1 gang i ugen, men de fleste vil have godt af kun at gøre det hver 14 dag.

Kan jeg bruge alle hårkure?

Alle hårkure vil give dit hår en eller anden form for næring. Nogle er specielt rettet mod en type af hår, hvor andre typer kan bruges af alle. Du kan også eksperimentere med at lave din egen hårkur. Det kan du læse meget mere om her, hvor jeg også har testet nogle sjove opskrifter på hårkure.

Hvis du ikke vil lave en hårkur selv, men have noget der virkelig virker godt, så skal du købe en professionel hårkur. Når jeg siger professionel hårkur, så mener jeg den hårkur du kan købe på nettet eller nede i frisørsalonen. De hårprodukter du køber i Bilka, Føtex osv. er discount udgaverne og her får du virkeligt lidt for pengene. Invester hellere 50-100 kroner mere og købe dig en ordentlig hårkur. Dette gælder også, hvis det er en shampoo eller andet du er på udkig efter. Lad nu være med at købe det i discount forretningerne. Du får kun de dårligste produkter.

Hvordan bruger jeg en hårkur?

Det er forskelligt fra hårkur til hårkur, hvordan den bedst bruges. Nogle skal sidde i få minutter, hvor andre skal sidde i op til 30 min. Som oftest skal du gøre håret vådt og derefter fordele en god potion af hårkuren fra hårrod til hårspids. Når du har masseret det godt ind i håret, skal du lade det sidde i x antal minutter. Når de minutter er gået skal du gå ud og vaske dit hår GRUNDIGT igennem. Herefter vil der ofte stå at du skal gentage behandlingen efter x antal vaske.

Gør dette ca. hver anden uge, så vil du have et sundt og lækkert hår. Det forudsætter dog, at du bruger en god professionel shampoo også. :)

Mit navn er Mia Oxholm Andersen. Jeg er 20 år og fra Sønderborg. Jeg elsker mode og går dagligt og kigger på tøj, enten på nettet eller her i Sønderborg. Vil du vide mere om mig, kan du følge mig på Google+, hvor vi hurtigt vil kunne lære hinanden bedre at kende. :)