Redken hårkur til spaltede hårspidser

Redkens nye serie, extreme, er som navnet hentyder, produceret til unge piger og kvinder med meget ødelagt hår. Dette er Redkens nye svar på en hårkur rettet mod piger og kvinder med spaltede og ødelagte hårspidser.

Vi anbefaler gang på gang Redkens produkter, og det skyldtes simpelthen at de bare er kanon gode. Denne hårkur mod ødelagte spidser er ikke nogen undtagelse.

Anti Snap hårkuren fra Redken er til spaltet og ødelagt hår, eller hår som bare trænger til lidt ekstra pleje. Denne leave-in hårkur trænger ind og styrker og reparere håret de steder hvor det er ødelagt eller porøst. Den går også ind og glatter skællaget og reparere eventuelle varmeskader fra dit glattejern.

Brug Anti snap hårkuren i “håndklædetørt” hår. Fordel det i den del af håret som er skadet. Har du kun problemer med spaltede spidser, så nøjes du bare med, at bruge hårkuren i hårspidserne. Hårkuren skal ikke skyldes ud igen, så lad den langsomt tørre ind og gå nu ud og nyd resten af din dag.

Det anbefales at bruge denne hårkur efter du har brugt Redkens “extreme” shampoo og efterfølgende Redkens “extreme” balsam. Du kan selvfølgelig godt bruge andre mærker end Redkens produkter, men det bedste resultat opnås helt sikkert ved at blive indenfor samme mærke og produkt serie, da de er optimeret til at skulle arbejde sammen.

Kategorier:

Ingen svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *