De kendte bruger en Moroccanoil hårkur

Moroccanoil hårkur

Med alle de kemikalier vores hår i dag kan blive udsat for, er det vigtigt engang imellem at bruge en rigtig god hårkur for, at genopbygge håret og beholde dets shine.

CTA-knap

Moroccanoil er et relativt nyt mærke der lige nu er i en kæmpe vækst. Hårpleje produkter fra Moroccanoil er så gode, at kendte som Lady Gaga, Salma Haye og Debra Messing kun vil bruge moroccanoils hårprodukter.

På trods af det popularitet, blandt især Hollywood stjernerne, så er Moroccanoil ikke et dyrt produkt og det er altså tilgængeligt for os almindelige mennesker. Du har derfor ingen undskyldning for ikke at give dit hår muligheden for, at afprøve moroccanoils fantastiske hårkur. Denne hårkur er specielt udviklet til, meget hurtigt at genopbygge ødelagt hår. Hår der ofte bliver udsat for overdreven varme, afblegninger eller bare normale hårfarvninger har virkelig brug for intens pleje regelmæssigt, og dette vil dit hår få med denne hårkur.

Hårkuren fra Moroccanoil er lavet på en helt specielt type olie, fra Marokko, kaldet arganoile. Arganoile er gennem det seneste år blevet brugt og testet intenst og grundet dets rigtig gode egenskaber på ødelagt hår, er flere og flere hårprodukter gået over til, at udvikle hårprodukter med denne type olie. Arganoile er meget rig på E-vitamin og er sprængfyldt med antioxidanter. Det er en olie som dit hår vil elske. Selv efter første behandling med Moroccanoils hårkur vil du kunne mærke en forskel. Dit hår vil skinne som aldrig før, og ødelagt og skadet hår vil blive genopbygget indefra, hvilket kan udsætte en eventuel klipning. Du bruger hårkuren ved, at fordele en lille mængde i hele håret. Lad hårkuren sidde i håret i 5-10 min, så den virkelig kan få ov til at trænge godt ind i håret. Skyl derefter håret rigtig godt igennem, så du får skyldet alle rester af hårkuren ud. Prøv den i dag, det skylder du dit hår.

CTA-knap

Kategorier:

Ingen svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *