Badetøj

De fleste danskere ender hvert år ved stranden, enten i Danmark men ellers i udlandet. For at få en hyggelig tur til stranden skal du selvfølgelig have noget ordentligt badetøj. Det vil jeg nu hjælpe dig med at finde. Der er nemlig mange danskere der hvert år ender ved stranden, uden at have badetøj med, da de er for pinlige over deres krop.

Lad det være sagt med det samme. Der er ingen form for badetøj der kan ændre på din krop, men der findes noget badetøj der passer bedre til visse kropsforme end andre. Vælg det rette badetøj til din figur, så skal du ikke bekymre dig over, hvad andre tænker ved stranden. Du har lige så stor ret til at være der som de har.

Hvilket badetøj er populært lige nu?

Unge mennesker:

Unge piger og drenge går oftest på stranden for at tjekke hinanden ud. Derfor er det også vigtigt du har noget der er smart og komplimentere din krop. Drenge elsker at se så meget hud som muligt, så en badedragt er absolut et NO GO!. Badedragter er acceptable og smarte til modne kvinder, men ikke til unge kvinder/piger.

Unge kvinder bør vælge en lækker og smart bikini, hvor drengene/mændene skal holde sig fra speedos og vælge et par badeshorts der går til ca. knæ højde. Et godt tip til de unge kvinder er, at bruge farven rød da den “forstørre”. Har du derfor små bryster, kan en rød farve få dem til at se større ud. Omvendt, har du noget du syntes er for stort, så kan sort slanke.


Voksne mennesker:

Som kvinde kan du vælge at finde en smart badedragt, men du kan også sagtens gå med en fin bikini. Bikinierne er helt sikkert det der klæder kvinder bedst, men er du en meget stor størrelse, bør du vælge en badedragt i stedet for. Sort slanker og rød forøger. Så sorte badedragte/bikinier er meget populære hvis du syntes du er lidt for stor nogle steder.

Speedos er meget brugt blandt mændene i alderen 40+. Men lad os nu bare indrømme at det aldrig vil klæde nogen at gå i speedos. Der er INGEN der finder det charmerende at se halvfede/fede mænd komme gående i speedos de ikke kan være i. Det er KLAMT! Et par badeshorts vil dog klæde de fleste mænd rigtig godt. Vælg et par badeshorts der har en længde der ligger mellem knæene og midten af låret.


Ældre mennesker:

Hvis du som kvinde stadig har en flot og tyndere figur, så er en bikini helt bestemt ikke et forkert valg. Alle i din alder vil have lidt rynker og det er der ingen skam i at vise frem. Har du derimod lidt for meget på siden af maven, så er en badedragt igen det rette valg.

Som mand er et par badeshorts stadig det sikre valg. Det er virkelig de færreste mænd der kan gå i speedos uden det bliver klamt. Hvis du vælger speedos så vælg nogen der er store og dækkende.

Mit navn er Mia Oxholm Andersen. Jeg er 20 år og fra Sønderborg. Jeg elsker mode og går dagligt og kigger på tøj, enten på nettet eller her i Sønderborg. Vil du vide mere om mig, kan du følge mig på Google+, hvor vi hurtigt vil kunne lære hinanden bedre at kende. :)