Bikini 2014 – Frækkere og billigere end nogensinde

Bikinier 2013

Vi er endnu ikke gået ind i foråret, men alligevel går det forhåbentlig ikke lang tid endnu før vi begynder, at kunne mærke sommerens varme i Danmark. Dette betyder også, at vi skal have fundet vores nye bikinier frem.

CTA-knap

Jeg guider dig gennem valget af bikini til sommeren 2014 og viser dig hvor du kan finde billigt badetøj på tilbud.

Sommerens bikini mode

Sommerens mode har altid været inspireret af fest og farver, og det har heller ikke ændret sig i år. Det er især metalfarver der er populære for andet år i træk. (Metalfarverne = Guld, Sølv, Metal). Spørger du mig, er de mere neutrale/pang farver meget mere interessante.

Men også de mere neutrale/matte farver er blandt favoritterne  og der vil ikke gå mange måneder endnu før alt er revet væk fra hylderne.

Når du skal vælge hvilken farve din bikini skal have er det vigtigt, at du sammenligner badetøjets farve med din hudfarve. F.eks. vil en meget bleg person forsvinde i en gul bikini. Ligesom en meget solbrun person vil forsvinde i er sort bikini sæt.

Vælg en farve der giver lidt kant og kontrast. Det ser så meget bedre ud.

Se et lille udvalg af bikinier 2014

Jeg  har her fundet bikinier til sommeren 2014, som jeg personligt syntes er vildt fede.

Hvilken type bikini passer til din form?

Det er ikke alle bikinier der passer lige godt til enhver kropsfigur. Det er meget vigtigt, at du føler dig tilpas i din bikini. Dette vil styrke din selvtillid, hvilket styrker din tiltrækning på mændene.

Æble-faconen – Du er bred på midten og i toppen. 

Det er meget svært, at finde en bikini der passer rigtig godt til din krops form. Har du en meget “let” æbleform kan du godt gå med en bikini, men den skal ikke være for lav-taljet. Er du en af de større æbleforme er det ikke en bikini du skal lede efter. Anbefalingerne herfra er, at du bør lede efter en badedragt eller en åben-badedragt med åbne sider i stedet for en bikini. Der findes heldigvis utrolig mange flotte og billige badedragte til kvinder med æbleformen.

Timeglas-faconen – Du har store bryster og er normal om skulderne og balderne men tynd om hoften.

Du har den helt perfekte krop til en bikini. Det pæneste til en timeglas-figur er købe bikinier med halterneck. En halterneck top ser utrolig godt ud og giver en rigtig god støtte til dine bryster. Kombiner din halterneck top med en lavtaljet bikini trusse. Vær glad for din krops figur. Du har den krops figur de fleste piger drømmer om, og du kan vælge mellem hvilken som helst bikini du vil. Der er kommet rigtig fede bikini frem i 2014 og du kan lige nu finde nogle kanon fede bikini designs.

Pære-formen – Du er bredere om hofterne end du er om skuldrene. 

Er du pære-formet, så skal du finde en bikini der leder opmærksomheden op på dine flotte kraveben, og væk fra hofterne. Jeg vil til hver en tid anbefale en bikini med en god push-up effekt på bikini toppen. Se om du kan finde en bikini der er lys i toppen med mørkere ved trusserne. Mørke farver slanker, og leder derfor opmærksomheden op på din overkrop fremfor på dine hofter. En høj beskæring vil være at fortrække, da dine ben vil fremstå som værende længere og mere sexede.

Bikinier fra Friis & Company

Friis & Company laver bikinier alle typer bikiner og i alle tænkelige farver/designs. Friis & Company er den modegigant som jeg syntes har bidraget med mest til sommeren 2014.

CTA-knap

Deres bikinier koster fra 100-570 kroner hvilket må siges, at være rigtig billige bikinier. Deres bikiner henvender sig mest til unge piger/kvinder med smalle hofter.

Sporty bikiner fra Hummel

Hummel er Danmark største sportsmærke, og har de seneste par år virkelig formodet, at blande sportstøj og fashion på en rigtig god og fornuftig måde. Dette må de siges, at have gjort endnu engang med deres badetøjs serie til sommeren 2014.

CTA-knap

Her findes du nogle rigtig fede bikinier der henvender sig til de fleste piger og unge kvinder. Priserne holder sig under 200 kroner pr. del og du kan altså få et rigtig frækt sæt badetøj til næsten igen penge.

Udsalget er begyndt

Badetøjet fra 2013 har været på udsalg siden sommeren for alvor sluttede i Danmark, men det er endnu ikke forsent, at finde nogle fede bikinier til næsten ingen penge.

CTA-knap

Vi piger/kvinder kan jo godt lide, at have lidt forskelligt, at skifte imellem, så kig lidt rundt på nettet og du vil hurtigt kunne finde mange flotte og billige bikinier både fra sidste år og bikinier til sommeren 2014.

 

Kategorier:

Ingen svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *