Undertøj

Undertøj er den beklædningsdel vi går mest med. Derfor er det også vigtigt at du køber noget ordentligt og behageligt undertøj. Vi har nok alle prøvet at gå med et par elendige trusser eller en rigtig dårlig BH, og det er virkelig frustrerende hele tiden at skulle rette på undertøjet.

Derfor skal du gøre dig selv den tjeneste, at du køber noget ordentligt kvalitets undertøj næste gang du investerer i et nyt sæt, og da vi som regel bruger et sæt undertøj i den del år, så er det ikke en investering du skal lave så ofte.

Hvilket undertøj skal jeg købe?

Det er svært på forhånd at afgøre om et sæt undertøj er behageligt eller ej. Det finder du som regel først ud af efter et par timers brug, hvor det allerede er for sent at bytte det. Det god ved undertøj er dog, at pris og kvalitet som oftest hænger sammen. Køber du en BH og trusse til 200 kroner, skal du ikke forvente det vil sidde godt eller føltes behageligt. Invester hellere 600+ kroner på et sæt undertøj. Gå efter de kendte og populære mærker som Calvin Klein, Amarni osv. Her betaler du lidt ekstra for mærket, men kvaliteten er også helt i top.

Jeg vil anbefale dit at købe dit undertøj, eller nærmere bestemt alt dit tøj, på nettet, hvor der virkelig kan være mange penge at spare. Især på det lidt dyrere designer undertøj. Husk at, hvis BH’en ikke passer så kan du sende det gratis retur (som oftest) og få alle dine penge igen, eller en ny størrelse. Det er altså super nemt at handle tøj på nettet.

Mit navn er Mia Oxholm Andersen. Jeg er 20 år og fra Sønderborg. Jeg elsker mode og går dagligt og kigger på tøj, enten på nettet eller her i Sønderborg. Vil du vide mere om mig, kan du følge mig på Google+, hvor vi hurtigt vil kunne lære hinanden bedre at kende. :)