Ure

Casio G-shock ure

Casio G-shock ure

Et anderledes dykkerur med fede funktioner Leder du efter et unikt dykkerur, der står ud…

Casio ure til mænd

Casio ure til mænd

Casio er en af verdenens førende producenter/designere af ure. De er mest kendt for deres…

Ure har altid været en måde, hvorpå du har kunne signalere rigdom og magt. Det samme gælder i dag, dog i en mindre grad og på en anden måde end det gjorde før hen.

Hvorfor gå med et ur?

Før i tiden var et ur en måde at signalere rigdom, magt og vigtighed på. Det var normalt at arve et ur efter sin far og man lod uret gå i arv fra generation til generation. Dertil var det selvfølgelig vigtigt hele tiden at vide, hvad klokken var, da vi for bare 30-40 år siden  ikke havde mobiltelefoner, hvor vi hurtigt kunne tjekke klokken.

I dag, hvor alle har mobiltelefoner, har et ur ikke nogen praktisk betydning længere for de fleste danskere. (sportsudøvere er en undtagelse) Der er dog stadig en masse psykiske aspekter i det, at gå med et ur. En person der går med et lækkert armbåndsur udstråler bare mere magt end en person der ikke går med ur. Du kan faktisk opnå en masse ved bare at se lidt vigtigere og magtfuld ud end de fleste andre danskere.

Prøv at gå ind til en bilhandler i jakkesæt, med et lækkert armbåndsur og med sort slips. Noter dig, hvordan de behandler dig. Kom nu igen i arbejdstøj og se, hvilken behandling du nu får. Der er altså meget store forskelle. Dette var bare et eksempel. Du vil i langt de fleste situationer opnå en helt anden behandling (både negativt/positivt).

Hvilket armbåndsur skal jeg vælge?

Du skal vælge et armbåndsur der passer til dine ønsker og behov. Der er ingen point i at købe et lækkert sportsur, hvis du aldrig løber en tur eller dyrker andre former for sport. Vælg et ur, du syntes repræsentere dig. Jeg har skrevet lidt om forskellige ure i artiklerne overover denne. Her kan du helt sikkert finde inspiration eller et lækkert ur, der passer dig, på tilbud.

Mit navn er Mia Oxholm Andersen. Jeg er 20 år og fra Sønderborg. Jeg elsker mode og går dagligt og kigger på tøj, enten på nettet eller her i Sønderborg. Vil du vide mere om mig, kan du følge mig på Google+, hvor vi hurtigt vil kunne lære hinanden bedre at kende. :)