Casio ure til mænd

Casio ure

Casio er en af verdenens førende producenter/designere af ure. De er mest kendt for deres retro ure, men deres G-shock ure er virkelig blevet et stort hit.

CTA-knap

Derfor har jeg valgt at kigge lidt nærmere på Casio ure til mænd.

Casio ure til mænd

Casio er et virkelig anerkendt firma og har lige siden deres start, revolutioneret verdenen gang på gang med deres stillede ure. Først var det deres retro ure som blev et kæmpe hit, og som iøvrigt stadig er blandt de mest efterspurgte ure i Danmark, men retro ure er ikke det eneste Casio ure er kendt for.

I 1984 kom de nemlig på markedet med et helt nyt ur, designet til det helt bestemt segment. Disse ure blev kaldt for G-shock, hvilket betyder at de kan holde til at blive udsat for voldsomme kræfter, uden at gå det mindste i stykker. Casio’s G-shock ure blev lavet til militæret/soldater, sportsudøvere og udendøres eventyrer. Disse ure er lavet til at virke under ekstreme situationer, uanset om det er på land, i luften eller under vandet.

G-shock urene er faktisk atomure, hvilket vil sige, at de er det mest præcise ur du kan få. De bliver automatisk indstillet minimum 2 gange i året (sommer/vintertid), nogle nyere modeller opdatere sig selv oftere endnu. Du skal derfor aldrig indstille dit ur, da du er 100% sikker på, at det bare passer. G-shock ure er alle udstyret med et lille stop-ur, og nogle modeller er solopladene, så du ikke skal skifte batteri på dem. Med andre ord, så får du et ur der kan holde dig opdateret med tiden, om du så boede 100 år på en øde ø.

Du kan udsætte et casio G-shock ur for rigtig meget uden, at du vil mærke/se den mindste forskel/skade i uret. Dette er ure til dem der har brug for et hårdført ur eller som bare gerne vil have noget af de sejeste mande gear du kan få til armen.

CTA-knap

Uanset om du vil have et G-shock ur der kan holde til næsten alt, eller om du vil have et lækkert retro ur med stil fra 80’erne og 90’erne, så er Casio ure til mænd kanon gode og de har en pris som alle har råd til at betale.

Kategorier:

Ure

Tags:

Ingen svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *