Øreringe

Øreringe har altid været en populær smykke blandt pigerne, hvor det derimod blandt drengene har været lidt længere tid om at blive anerkendt. Dette skyldtes at man for bare 40 år siden, blev opdraget med at det var feminint og på ingen måde maskulint at gå øreringe. Det sjove er dog, at øreringe altid har været et tegn på styrke og mod ude på havet, hvor sømænd i rigtig mange år har sejlet rundt med øreringe i ørene.

I dag er det heldigvis ikke længere sådan, at det er forbeholdt kvinderne at gå med øreringe. Der er intet galt i at fyre også går med øreringe i dag, hvilket de fleste heldigvis har opdaget. Det er ikke nødvendigvis maskulint at gå med øreringe, men det er bestemt heller ikke feminint. Alt afhænger af typen af ørering du vælger at tage i, men det er som med alt andet. Ikke alle fyre kan bære en ørering udseende mæssigt. Der er nogle typer, hvor øreringe bare passer godt/dårligt. Du skal dog selv vurdere, hvad du syntes om øreringe til dig. Er du lidt i tvivl om, hvilke slags øreringe du kan gå med, så kan vi sagtens hjælpe dig. Se udvalget af øreringe længere oppe. Her skal du nok finde noget der passer dig godt.

Mit navn er Mia Oxholm Andersen. Jeg er 20 år og fra Sønderborg. Jeg elsker mode og går dagligt og kigger på tøj, enten på nettet eller her i Sønderborg. Vil du vide mere om mig, kan du følge mig på Google+, hvor vi hurtigt vil kunne lære hinanden bedre at kende. :)