Fede øreringe til mænd

I dag findes der næsten ikke de smykker, som ikke også findes i en maskulin udgave. Vi har nu kigget nærmere på hvilke øreringe til mænd der kan købes i Danmark.

Find øreringe til mænd her

Om man har modet til, at gå med øreringe, er en kamp du må tage med dig selv, men smykkerne er her og de kan faktisk klæde rigtig mange unge mænd.

Engang var det mandligt at gå med øreringe, det var dengang hvor piraterne sejlede rundt og gjorde havet et usikkert sted at være. Denne tradition har hængt ved sømændene helt indtil 80/90’erne. Det var også på dette tidspunkt, at man som sømand ikke længere behøvede at have en tatovering eller en kvinde i hver havn. Øreringe til mænd var forbeholdt de mænd der havde et hård fysisk arbejde og var lidt “hardcore”. Siden søfartsindustrien har skiftet over til, ikke længere at være lige så fysisk hårdt, er det ikke længere moderne for sømænd, at gå med øreringe, store tatoveringer og generelt at se lidt barske ud.

Når en mode ikke længere er populær er det også svært, at få den igang igen. Mange unge mænd vil faktisk rigtig gerne have hul i øret og gå med en fed ørering, men den ældre generation har et lidt andet forhold til det, at gå med ørering som mand, medmindre de selv har været sømænd engang i tidernes morgen.

Derfor vil du som mand også møde mærkelige blikke fra de ældre generationer, da de ikke kan se pointen i at gå med ørering som mand. De har været vand til, at det var kvinderne der gik med øreringe og ikke mændene. De tænker ikke over, at det faktisk var meget populært for sømænd, at gå med øreringe.

Der kræver derfor sin mand at turde gå med øreringe, og du skal være forberedt på, at ikke alle vil bryde sig om det. Det skal dog ikke afholde dig fra, at gøre hvad du syntes du burde gøre. Har du lyst til, at gå med øreringe så skal du bare gøre det. Det kan virkelig se fedt ud på de fleste unge mænd at gå med øreringe til mænd.

Hvad angår typen af øreringe er det dog mere populært med en såkaldt “bling-bling” ørering, fremfor de traditionelle runde øreringe. Dette kan også være med til at pifte et fest outfit rigtig godt op. Har du den mindste lyst til, at gå med øreringe, så tag dig sammen og få lavet hul i ørene. Det gør ikke ondt, det ser fedt ud og du viser, at du tør at stå op for dig selv som person, hvilket er rigtig fedt! Go for it!

Find øreringe til mænd her

Kategorier:

Tags:

Ingen svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *