Klassiske Casio ure til kvinder

Klassiske Casio ure til kvinder

Det er ikke kun mænd der går med ure. Inden for de seneste par år, er det blevet mere og mere moderne for kvinder at gå med et flotte armbåndsure.

CTA-knap

Så hvis du også kunne tænke dig et fint og retro Casio ur til armen, så vil jeg nu hjælpe dig med at finde det helt rigtige casio ur.

Hvorfor gå med Casio ure?

Casio har, og er stadig, et af de mest anerkendte firmaer indenfor ur verdenen. De har netop gjort sig bemærket ved at lave kanon fede retro ure, og de seneste par år har de også lavet nogle super fede og hårdføre G-shock ure.

Casio retro ure

Casio blev som sagt kendt for deres retro ure. De er primært inspireret fra 80’erne og 90’erne og de fleste retro ure du finder fra Casio er derfor med digital display som var ekstremt populært i især 1990’erne. I Casios kollektioner finder du retro ure i et hav af farver og som regel er de fleste lavet i rustfrit stål. Du kan dog også finde nogle helt lette Casio ure med plastik rem, så lette at de kun vejer nogle få gram.

Casio’s G-shock ure

Casio ure har siden 1984 lavet G-shock ure. G-shock urene er primært designet til militæret, sportsudøvere  og udendørs eventyrere. G-shock ure er ure der er lavet til, at kunne overleve i de mest hårdføre områder. De nyeste G-shock ure er kendetegnet ved at være soldrevende, de bliver automatisk opdateret/indstillet et par gange om året, de er altid med stopur og er altid vandtætte. Dertil er G-shock urene også lavet så de næsten ingen ting vejer samtidig med, at de kan holde til at få en hel del stød uden der sker det mindste med uret.

CTA-knap

Så hvad enten du ønsker et flot retro ur eller et moderne og hårdført ur så er det Casio ure du skal kigge nærmere på. Casio ure kan købes fra 300 kr og opefter.

Mit navn er Mia Oxholm Andersen. Jeg er 20 år og fra Sønderborg. Jeg elsker mode og går dagligt og kigger på tøj, enten på nettet eller her i Sønderborg. Vil du vide mere om mig, kan du følge mig på Google+, hvor vi hurtigt vil kunne lære hinanden bedre at kende. :)