Tasker

Fede mobiltasker

Fede mobiltasker

Inden for de seneste årtier har moden på nogle områder udviklet sig i takt med…

Billige og flotte ADAX tasker

Billige og flotte ADAX tasker

Adax er et dansk taskefirma, der laver nogle fantastiske lædertasker. Adax laver cross-over tasker, skuldertasker,…

Tasker er noget som alle ejer i en eller anden form. Det kan være en skoletaske, det kan være en sportstaske, eller måske bare en håndtaske?

Typer af tasker

Håndtasken

Håndtasken er pigernes ultimative favorit. Der bliver vært år brugt uhyggelige store penge summer verden over på små håndtasker. Dette er tasker som vi kvinderne kan gå med i hånden og, hvor der som regel ikke er plads til meget mere end en pung, en mobil og lidt make-up. Disse tasker har vi som regel et par stykker af, så vi kan få en til ethvert outfit.

Disse tasker svinger i kvalitet og pris, og kan koste fra 100+ kroner. En håndtaske kan variere lidt i størrelsen, men skal kunne bære i en hånd. Især på sommerdage kan en håndtaske være god at have med, så du kan have en lille trøje eller lignende med til, hvis det skulle blive lidt koldere.

Skoletasken

Skoletasken kender vi alle. Det er den taske vi bruger til at fragte vores bøger og eventuelt computer frem og tilbage til skole, hver dag. I løbet af vores skoletid, får vi brug for et par forskellige skoletasker. En skoletaske holder som regel  i mere end 5-10 år, men da vores plads behov hele tiden ændre sig, skal vi have nye hvert 3-4 år ca.

En god skoletaske er en taske der sidder godt på ryggen, som er komfortabel at bære og som kan rumme alle dine skolebøger de næste få år.

Vandretasken

En vandretaske er en taske, hvor du kan have tøj, telt osv med. Den bruges primært at spejdere på tur, men bruges også flittigt at folk der godt kan lide at vandre eller tage på cykelferier. En vandretaske er meget stor, da den skal kunne bære en masse forskellige ting, men den er samtidig en af de tasker der er mest behagelige at bære på. Vandre tasker fås i forskellige størrelser og med forskellige ekstra funktioner alt efter, hvilken model du ønsker. Når du køber en vandretaske er det meget vigtigt, at den sidder ordentligt på din ryg. Spørg gerne efter hjælp når du skal vælge en, eller køb dem på nettet og prøv dem derhjemme. Da der de fleste steder er fri fragt, koster dette ikke mere.

Sportstasken

Sportstasken beskriver sig selv. Det er en taske du bruger til sport. Forstået på den måde at du skal kunne transportere alt det nødvendige sportsudstyr i sådan en taske. En sportstaske er en simpel taske at købe og du skal bare sørge for, at der er plads til det udstyr du skal transportere i den.


Som du kan se er der mange forskellige former for tasker. Jeg har kun taget fat i en lille del af dem men, har du spørgsmål til en taske så kontakt mig endelig. Jeg vil gerne være behjælpelig med de spørgsmål du måtte have. Vil du se flere tasker, kan du finde dem ovenover denne artikel.

Mit navn er Mia Oxholm Andersen. Jeg er 20 år og fra Sønderborg. Jeg elsker mode og går dagligt og kigger på tøj, enten på nettet eller her i Sønderborg. Vil du vide mere om mig, kan du følge mig på Google+, hvor vi hurtigt vil kunne lære hinanden bedre at kende. :)