Clutches indtager Danmark igen i år

Clutches indtager Danmark igen i år

Clutches har været meget populære de sidste par år, og 2014 bliver ingen undtagelse.

Clotches er egentlig en blanding af en pung og en lille taske. Men ordet clutches bliver både brugt om normale punge og mindre tasker. Det er derfor svært, at finde hoved og hale i hvad der er hvad.

Det ændre dog ikke på, at vi piger elsker små fine tasker og punge. Netop derfor har vi også taget clutches til os, som var det vores lille barn.

CTA-knap

En clutch udstråler virkelig femininitet! Forestil dig at komme gående, op igennem byen med en rigtig lækker og flot clutch eller pung/taske.

De findes i et utal af variationer, materialer, farver og prislejer. Du kan med andre ord finde en clutch der passer helt perfekt til ethvert outfit du kan kreere.

Du kan finde alt fra de små, passive clutches som ikke fanger nogens opmærksomhed, til de helt vilde clutches som bare skinner gennem alt andet og får enhver pige til, at kigge misundeligt en ekstra gang.

Du kan finde fede clutches i alle prislejer. Fra 50 kroner og op til +1200 kroner. Prisen afhænger som regel af hvilket mærke der har lavet den, men jo dyre en clutch er jo færre af dine veninder vil også have sådan en.

Mit navn er Mia Oxholm Andersen. Jeg er 20 år og fra Sønderborg. Jeg elsker mode og går dagligt og kigger på tøj, enten på nettet eller her i Sønderborg. Vil du vide mere om mig, kan du følge mig på Google+, hvor vi hurtigt vil kunne lære hinanden bedre at kende. :)