Billige og flotte ADAX tasker

ADAX tasker

Adax er et dansk taskefirma, der laver nogle fantastiske lædertasker. Adax laver cross-over tasker, skuldertasker, clutches, iphone tasker, computer tasker, rejsetasker, små tasker og arbejdstasker, ja alle typer tasker, med det til fælles, at der alle er lavet i Treviso læder.

CTA-knap

Når du køber en taske fra ADAX får du en taske i højste kvalitet. Du får en stilfuld og elegant taske, der vil se ny ud selv efter fleres års brug. Da taskerne fra ADAX er i så høj kvalitet, holder de også en rigtig god gensalgsværdi, hvis du en dag vil skille dig af med den igen.

Hvem står bag mærket ADAX?

Eugen Silfen er grundlæggeren bag ADAX og står bag meget af virksomhedens design.
Han er drevet af, at omsætte sine ideer til konkrete ting og når han er færdig med, at designe en taske, er hans tanker allerede videre til den næste taskes design. ADAX har en passion for, at lave et godt design med et godt håndværk, alt dette samtidig med at den gode kvalitet bliver bevaret. Målet med deres tasker er funktionalitet og skønhed.
En ADAX taske er en investering til rimelige penge, hvor du er sikret, at det du køber er i en rigtig god kvalitet, der vil holde i rigtig mange år fremover.

Hvilke tasker laver ADAX?

ADAX tasker findes i et bredt udvalg, og du kan få alt fra tasker til din mobil/ipad, til den kuffert du står og mangler til din næste rejse.
Det er altså lige meget hvilken taske du mangler. ADAX har altid en taske der passer til dine behov. ADAX tasker er lavet i Treviso læder, som er kalvelæder i højste kvalitet. Deres tasker går også til ethvert outfit eller til enhver opgave. Du kan få en rigtig fed arbejdstaske, men også et rigtig fint Ipad cover. ADAX tasker bliver lavet i rigtig mange farver og designs, og du vil derfor altid kunne finde en taske, som bare passer perfekt til dig.

Kan man få en billig ADAX taske?

Priserne for ADAX tasker går fra ca. 200 kr for en mobiltaske til lige over 4.000 kroner for deres store fine tasker. Med tanke på kvaliteten og designet, er denne pris mere end retfærdig, og du får en taske der holder resten af din tid.

CTA-knap

 

 

Kategorier:

Ingen svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *