Second Female halskæde

Second female halskæde til kvinder

Der mangler variation i designet af halskæder til kvinder. Generelt minder de fleste halskæder om hinanden. De er små/tynde, feminine og har evt. et fint vedhæng. Der er der altså noget større udvalg når det kommer til halskæder til mænd. Jeg har dog stødt på nogle halskæder i dag, som jeg syntes går ud over det sædvandlige på en god måde. Det drejer sig om Second Female halskæder til kvinder.

CTA-knap

Second Female halskæde

Second Female er jo et meget kendt mode mærke og de laver nogle fantastiske jakker og kjoler. Hvad jeg ikke vidste før nu var, at de også lavede smykker. Jeg ved ikke, hvordan det er sluppet forbi min næse, men sådan kan man jo blive overrasket engang imellem. 🙂 Så jeg har i dag siddet og kigget på de Second Female halskæder der kan købes i Danmark.

Udvalget  er ikke særlig stort og det er svært at finde danske forhandlere der har mere end 1-2 modeller liggende. Der findes dog utrolig mange artikler om anmeldelser af Second Female halskæder der bliver rost til skyerne af andre bloggere, så det er “fantastisk” at jeg ikke har fået det med noget før. 🙁 Det sted, hvor jeg fandt det største og billigste udvalg af Second Female halskæder var ved www.smartgirl.dk, hvor jeg fandt et par stykker jeg godt kunne tænke mig at eje.

Grunden til at netop Second Female halskæderne er så specielle er, at de ikke er tynde og klassiske, men de har et lidt ældre, større, feminint og elegant look. Du får altså lidt større mulighed for at gå med halskæder, når du har lidt mere at vælge mellem. Hvis ens udvalg kun består af de samme tynde halskæder, kan man hurtig gå død i de  samme begrænsede muligheder. Med en lidt tykkere Second Female halskæde kan man skabe sig nogle helt nye og spændende outfits.

Hvor kan Second Female halskæder købes?

Jeg har haft svært ved at finde et ordentligt sted at købe Second Female halskæder. Jeg vil derfor anbefale dig at bruge www.smartgirl.dk, hvor jeg har fundet det største og billigste udvalg. Har du fundet bedre steder er du dog velkommen til at kontakte mig, så skriver jeg gerne det sted på i stedet for 🙂

CTA-knap

Kategorier:

Tags: