Få styr på sommergarderoben

Sommergarderoben er fyldt med klassikere, som man har gået og glæder sig til at finde frem siden sidste sommer. Kjoler og nederdele er for mange helt uundværlige når temperaturen stiger. De lette materialer og smukke farver, skriger næsten på at blive taget ud af skabet, når solen begynder at kigge frem.

 

Fokus på nederdele og kjoler

 

Få mest ud af din garderobe, ved først at skabe dig et overblik over hvilke stykker tøj, som du allerede har i din garderobe. Læg de stykker tøj ud på sengen, som du virkelig holder af og sæt dem sammen på kryds og tværs. Her er det en god ide at tage notér. Hvad mangler du, som kan passe sammen de stykker tøj, som du allerede ejer. Måske mangler du en cardigan, til at smide over skulderen på en kølig aften. Dette kunne også være en let nederdel, som du med lethed kan kombinere med en skjorte eller en T-shirt. Glem ikke, at et par sko eller et tørklæde, kan være et outfit fuldstændigt. Kjoler og nederdele er et must i de varme måneder. Vælg en kjole i et klassisk snit, som kan holde i mange sæsoner. 

 

Find din egen stil

 

Kjoler fra Six Ames, er grundlagt i København og fokusere på det rå og luksuriøse. Deres kjole er fine og samtidig har de en kant, som gør at de både er passende til fest og til hverdag. Fokus er både på det elegante design, men også på kvaliteten. En kvalitet, som kan holde i mange år og give dig mange gode oplevelser. Kombinér de skønne kjoler og nederdel med skjorter, langærmede bluser og et par bløde nylonstrømper. Tilføj et par ynglingsøreringe eller en enkel halskæde. Kjolerne kan også sagtens tages med ind i efteråret, ved at tilføje en cardigan eller en tyk striktrøje.

Kategorier: