Professionel, personlig og ærlig kosmetologbehandling

Trænger du til selvforkælelse af din hud og dine sanser? Giv din krop den opmærksomhed den fortjener og læn dig trygt tilrette i hænderne på en erfaren og professionel kosmetolog. Le Luma er enkosmetolog på Frederiksberg med 18 års erfaring og over hunderede forskellige behandlinger. Skønhedsklinikken indgår i en kæde, som både tilbyder forskellige former for massage, ansigtsbehandlinger, manicure, pedicure, shellac, voksbehandlinger, permanentebehandlinger og meget mere.

Forskellige behandlinger og varianter

Hos Le Luma tilbydes der forskellige varianter indenfor de forskellige behandlingstyper, hvilket betyder, at der altid vil være noget til din smag. Nedenfor ses et udvalg af de kropsbehandlinger, som skønhedsklinikken tilbyder:

  • Rygbehandling
  • Anti stress kropsbehandling
  • Wellness behandling
  • Beauty Farm behandling
  • Spray tan

Udover forskellige kropsbehandlinger tilbyder skønhedsklinikken forskellige ansigtsbehandlinger, som alle er bygget op omkring tre motivationer: de renser huden i dybden, stimulerer blodcirkulationen og giver en masse fugt.

 

Klinikken tilbyder desuden mere end 50 skræddersyede voksbehandlinger, som sikrer dig, at du får vokset netop det eller de områder, du ønsker helt glatte. Alle voksbehandlinger gennemføres med en gennemtestet og allergivenlig vokstype, og udføres i omgivelser, som sikrer dig en diskret og privat behandling. Udover voksbehandlinger er det muligt at få brasiliansk voks og permanent hårfjerning.

 

En af de mest efterspurgte behandlinger som skønhedsklinikken udfører, er farvning af vipper og bryn, som indrammer dit ansigt, og giver det kant. Ofte foregår denne behandling i sammenhæng med en anden behandling men kan også købes separat.

 

 

Giv dig selv en pause i hverdagen

 

Hos kosmetologen på Frederiksberg er de altid klar til at tage sig kærligt og kompetent af dig og din krop, så du med sikkerhed vil stråle, når du går derfra. Behandlingerne tilbydes både til kvinder og mænd. Medmere er det muligt at få behandlinger som par. Skønhedsklinikken tager altid udgangspunkt i dig og dine behov og gør sig umage for, at kvaliteten er i top hver gang.

 

 

Kategorier: