Sådan får du styr på din garderobe

Kender du det med, at din garderobe lynhurtigt kommer til at ligne et rod? Du har masser af tøj, men alligevel kan du intet finde at tage på? Det er slet ikke ualmindeligt, for det kan godt være svært at holde styr på sin garderobe. Dog kan du med nogle enkelte tips gøre det en hel del nemmere.

Sortér dit tøj grundigt

Det er svært at få styr på din garderobe, hvis du har alt muligt liggende, som du aldrig bruger. Ligesom at du køber nyt tøj en gang imellem, er du også nødt til at sortere ud i dit gamle i ny og næ. Hvis ikke du sorterer ud i dit tøj, vil mængden nemlig bare hobe sig op, og så bliver det kun sværere at holde styr på din garderobe.

Hvis du har svært ved at sortere i dit tøj, kan du minde dig selv om, at der alligevel ikke er nogen grund til at beholde noget, som du ikke bruger eller føler dig tilpas i. Du kan altid give dit tøj væk eller sælge det videre.

Hæng dit tøj på bøjler

Hvis du har svært ved at danne et overblik over din garderobe og finde tøj om morgenen, kan det hjælpe, hvis du hænger det meste af dit tøj op på bøjler. Du kan langt hurtigere se, hvad du faktisk har, når det hænger fremme på den måde. Der er ikke noget, der forsvinder længere og længere ind i skabet. Det tøj du ikke hænger op på bøjler, kan du lave et system til én gang for alle, så det hele ikke roder rundt, men i stedet har en fast plads.

Hvis du efter en sortering og oprydning trænger til noget nyt i din garderobe, kan du f.eks. kigge på disse fine Pbo kjoler her.

Kategorier: