Find stilen til at udtrykke dig selv

Mode og fashion handler om meget mere end blot at følge gældende trends. I høj grad er det snarere en form for selvrealiserende projekt, der kan få dig til at stråle præcis som du er. Har du svært ved at finde hoved og hale i, hvordan du bedst kan udtrykke dig selv, finder du her en række tips og tricks til at komme i gang med.

Tre tricks til at finde din stil

Det er ikke nødvendigvis nemt at finde sin egen stil, men for de fleste er der nu alligevel visse ting, der i særlig grad er med til at fremhæve deres personlighed og gøre det nemmere at udtrykke sig selv. På listen herunder finder du gode tricks til at komme i gang med at gøre din stil mere unik og personlig til den du er.

  • Overvej, hvordan du gerne vil have, at andre skal opfatte dig – og, endnu vigtigere, hvordan du gerne vil se dig selv. Vil du for eksempel gerne udtrykke femininitet, kan dette give et fingerpeg om, i hvilken retning du kan gå med din tøjstil. Her vil lyse, flagrende typer stof for eksempel ofte være ideelt.

  • Det er også essentielt at tænke over, hvad du føler dig komfortabel i. Føler du dig godt tilpas i dit tøj, vil det automatisk smitte af på din væremåde og udstråling.

  • Kig på andre på gaden. Hvad falder i øjnene på en positiv måde, og i hvilke tilfælde oplever du at få tanken, at du godt ville kunne se dig selv i sådan noget tøj? Tag dig tid til at danne dig et mentalt overblik, når det sker, så du lettere fremover har styr på, hvad der taler til dig.

Gå på jagt online

En anden gode metode til at finde sin stil er at gå på jagt online, så du i ro og mag kan inspireres.

Kategorier: