Style dit hår med d:fi hårvoks

d:fi hårvoks

Det kan være en ren videnskab at sætte sit hår med en hårvoks, men det kan også betyde alverden for dit udseende. Det er for mange unge mennesker en tidskrævene del af deres daglige rutine, men med den rette hårvoks kan du sætte din frisure på ingen tid.

En god voks er altafgørende når du skal sætte dit hår, men det kan være utrolig svært at finde en god voks der lige passer til dit hår. Vi har derfor testet et par forskellige vokse, og denne gang vil vi derfor skrive lidt om en af de bedste vokse vi har prøvet, en voks fra firmaet: d:fi.

Der er store forskelle fra den ene hårvoks til den anden, og der er ikke noget værre end, at have brugt en halv time på at sætte sit hår for derefter at opdage, at frisuren en time efter er faldet ned og ligner noget der er løgn. Et andet af de store problemer som hårvoks kan føre med sig er, at den kan være utrolig svær at vaske ud igen.

Det siger sig selv, at det ikke er godt for håret at være klistret til i hårvoks dagen lang, og det er derfor rigtig vigtigt at du er i stand til at vaske hårvoksen ud om aftenen. Går du med hårvoks for længe ad gangen vil du opdage, at din hovedbund meget hurtigt vil begynde at klø, og chancen for at du får skæl er også væsentlig større. Du kan selvfølgelig afhjælpe dette ved, at bruge en rigtig god shampoo, og lider du af skæl, kan du selvfølgelig bruge en god skælshampoo.

Men det er desværre ikke alle hårvokse der er lige nemme at skylde ud af håret. Denne hårvoks fra d:fi er dog heldigvis 100% vandopløselig og den er utrolig nem at få ud af håret igen. d:fi hårvoksen er meget nem at arbejde med og frisuren får et vildt godt hold, som kan holde i flere timer. Husk dog på, at hvis du går udenfor i regnen med denne hårvoks, så falder håret altså sammen.

Vi kan helt bestemt anbefale hårvoksen fra d:fi. Den er klart en af de bedste hårvokse vi har prøvet, og den koster ikke mere end tilsvarende produkter. Prøv den, og du vil ikke blive skuffet.

Kategorier:

Ingen svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *