Billige Skæl Shampoo – Kom dit skæl til livs i dag

billig skæl Shampoo

Alle der har haft skæl ved hvor meget det generer. Det drysser og sætter sig i hele håret, og det ser mildest talt ikke særlig godt ud.. For mange unge mennesker er det meget vigtigt, at der er styr på håret og at det ser rent og ikke fedtet ud. Ser vi en person med rigtig meget skæl i håret, og måske endda på tøjet, så tænker vi straks på, hvordan det mon ikke ser ud andre steder på kroppen. Det sender et signal om, at du ikke vasker dig og går op i dig selv.

CTA-knap

Vi kan alle blive ramt af skæl, det kan både være arveligt, men også komme af for mange forskellige og forkerte hårprodukter. Så hvis du vil undgå skæl i håret, eller gerne slippe af med skæl, så læs vores guide igennem.

Hvad er skæl?

Skæl er døde hudceller fra hovedbunden. Disse hudceller kan optræde enten som hvide flager eller som grågullige belægninger i hårbunden. Begge disse typer skæl kan give en voldsom kløe i hovedbunden. Skæl kan skyldes svampen Pityrosporum ovale. Svampen kan være meget svær, at komme af med, men kan dog holdes under kontrol med f.eks. skælshampoo. Skæl rammer både mænd og kvinder, det ses dog oftes hos mænd, og især om vinteren hvor luften er meget tør. Skæl kan være arveligt, og hvis du ikke kan komme af med dit skæl med en god skæl shampoo, så kan din læge hjælpe dig.

Skæl opstår som oftest fordi hovedbunden er for tør. Dette kan skyldtes en forkert shampoo eller især permanent væske, hvis man har brugt sådan noget. En god shampoo mod skæl går ind og fugter og plejer huden, så den ikke skaber dette tørre skæl.

Hvordan kommer man af med skæl?

Lider du af almindelig tør skæl, vil en god og mild skæl shampoo være det bedste du kan bruge. Det er ikke sikkert, at den første skælshampoo du bruger virker. Giv den to uger, og hvis det ikke har hjulpet, prøver du et andet mærke. Hvis det stadig ikke har hjulpet efter forsøg med flere forskellige shampoo mærker, så kan du enten kontakte din læge eller prøve, at kontakte din frisør. Din frisør har sikkert et godt og dyrt produkt der skal kunne fjerne dine skæl.

Vi er alle forskellige når det gælder hårprodukter. En skælshampoo som er god for mig, er ikke nødvendigvis god for dig. Så det er bare med, at prøve en masse forskelligt, indtil man finder den der giver det bedste resultat.

Det er vigtigt, at du ikke klør dig for meget i hovedbunden, da dette kun vil gøre det være. Når du børster eller reder dit hår, løfter du skælene af hovedbunden, og giver derfor  hovedbunden noget tiltrængt luft. Undgå at gå med hat eller andet der kan lukke din hovedbund.

Hvor finder jeg en billig skæl shampoo?

CTA-knap

Det kan klart anbefales, at købe skæl shampoo, ja shampoo generelt, på nettet. Der kan være rigtig mange penge, at spare ved køb via internettet og der er som regel ekstra meget, at spare hvis du køber flere ens produkter på en gang. Du kan med fordel købe tre forskellige mærker skæl shampoo, så du ikke behøver afsted efter en ny hvis den første ikke er god. Hvis den første shampoo var god, så er der sikkert en anden i familien der kan bruge de andre. Et rigtig godt sted, at kigge efter skæl shampoo er ved Menscare.dk. De har et kæmpe udvalg af rigtig billige hårprodukter.

Billedet er udlånt af nicehair.dk

Kategorier:

Ingen svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *