Alfi termokander og -flasker til hjem og job

Læs mere her, hvis du er på udkig efter en ny termokande eller -flaske. Hos Butik Jes Pors finder du et stort sortiment, der passer til enhver smag, og så er kvaliteten helt i top.

Altid varm kaffe og te

Det tyske Alfi er særligt kendt for den rene og enkle stil, der passer ind i ethvert hjem. I 1918 skabte Alfi den første isolerede kande, der er endt ud i en termokande, hvor det ydre består af metal eller kunststof, som beskytter den indvendige. Dermed bliver kaffen eller teen holdt varm i lang tid, så du roligt kan drikke en ekstra kop, når du nyder morgenen. Er det i stedet en termoflaske, du søger, så finder du ligeså et stort udvalg i forskellige størrelser. Kvaliteten herpå er også i top, hvilket betyder, at du snildt kan tage den med på tur eller arbejde, hvad end du er håndværker eller andet. Flaskerne fås lige fra 0,5 til 1 liter, hvor der i sidstnævnte er plads til hele 8 kopper, der kan nydes dagen igennem.

En kande der holder

De forskellige termokander fås i et væld af designs. Du kan blandt andet få Alfi Guesto, der findes i forskellige farver som sort og polarhvid, eller i lavendel og messingfarvet, hvis der skal sættes lidt farver på hverdagen. Det smarte ved Alfi termokander er, at samtlige dele kan udskiftes, hvilket betyder, at de kan holde i mange år. Uanset hvilken du vælger, får du altså en termokande eller flaske i høj kvalitet, hvor både materialer, holdbarhed og design er ganske unikt, så du glædelig kan nyde din kaffe eller te med din nye kande.

Kategorier: