Anmeldelse – Diamant knyttet armbånd fra TRENDHIM

Anmeldelse - Diamant knyttet armbånd fra trendhim

Jeg var så heldig i dag, at modtage en pakke fra TRENDHIM.dk. I denne pakke lå der et armbånd, som jeg har fået sponsoreret til en anmeldelse, for derefter at udlodde den i en konkurrence her på siden. Så om få dage, kan du få chancen for at vinde dette armbånd som jeg i dag har kigget nærmere på.

Modtagelsen af armbåndet.

Jeg var i kontakt med TRENDHIM.dk onsdag, hvor vi indgik en aftale. De ville sende armbåndet samme dag. Allerede klokken 10 i dag (torsdag), modtager jeg armbåndet med posten. Det er godt nok hurtig service! Inde i brevet ligger der en flot sort smykke æske, med Trendhim printet oven på. En flot og spændende æske.

Da jeg åbner æsken ligger der et rigtig flot armbånd og skinner mig op i øjnene. Jeg har valgt den model med flest “zirkoner”. Man er vel lidt prinsesse, så jo mere det glimter, jo bedre er det. Jeg var lidt nervøs for, hvordan zirkonerne ville føltes mod huden, og om det ville se for kunstigt ud. Ud fra billederne på TRENDHIM.dk så zirkon kuglerne lidt “dårlige” ud, på den måde at de så ud som at zirkonerne hurtigt kunne falde af.

Armbåndet prøves på

Mine bekymringer blev dog hurtigt gjort til skamme. Zirkonerne er støbt ind i kuglerne, hvor jeg egentlig bare troede de var limet på. Dertil føltes zirkonerne, snorene og de sorte kugler/perler faktisk rigtig godt mod huden. De er på ingen måde irriterende at have på.

Armbåndet kan hurtigt strammes ind eller løsnes og armbåndet føltes virkelig lækkert at have i hænderne og rundt om armen. Armbåndet er rigtig flot og stramt knyttet og smeltet sammen i den ene ende, så den ikke kan travles op.

Jeg er normalt ikke en pige der går med armbånd, medmindre det er specielle lejligheder. Men dette armbånd skulle selvfølgelig på med det samme og jeg gik også med det fra jeg modtog det, og ja… Jeg har det faktisk stadig på mens jeg skriver dette.

Armbåndet er let at have om armen og det ser bare super godt ud på mig, hvis jeg nu selv skal sige det. 🙂 Jeg er lidt ærgerlig over at skulle give det væk, men sådan er betingelserne og jeg håber virkelig at den der vinder det bliver glad for det.

Samlet vurdering.

Armbåndet koster 285 kroner ved TRENDHIM.dk, hvilket er i den lave ende for et armbånd. Dette skyldtes selvfølgelig at der ikke er nogle ædelmetaller i armbåndet, men selvom der ikke er nogle metaller i armbåndet, så det virkelig en lav pris for sådan et lækkert armbånd. Stod det til mig, ville jeg hellere købe dette armbånd for 285 kroner, end et lille og tyndt sølv armbånd til 400 kroner.

Samlet set har jeg ikke noget negativt at sige om TRENDHIM.dk eller armbåndet og jeg er virkelig glad for at have modtaget dette armbånd, og jeg glæder mig virkelig til at kunne give det videre til en af mine besøgende.

Hvordan vinder du dette lækre armbånd?

Inden længe åbner vi for nyhedsbrevstilmeldinger. Når de åbner skal du bare tilmelde dig vores nyhedsbrev. Så er du med i denne konkurrence og alle konkurrencer fremover. Du kan følge med på vores facebook side, hvor du vil kunne blive opdateret med det samme.

Jeg vil gerne sige tak til TRENDHIM.dk for sponsorart af armbåndet. Meningerne i denne artikel er mine egne og ikke skrevet på baggrund af ønsker fra TRENDHIM.dk. 

Tags: