Knyttede armbånd

knyttede armbånd

Knyttede armbånd er de seneste par år blevet utrolig populære, hvilket udvalget af knyttede armbånd også viser. Den primære årsag til dette er, at prisen på metaller til diverse metal armbånd stiger samtidig med at det er blevet mere moderne at have noget forskelligt at vælge mellem. Det er mere normalt i dag end for 15 år siden, at have flere armbånd at vælge mellem, og knyttede armbånd virker som et godt alternativ til de traditionelle metal armbånd.

CTA-knap

Hvad er et knyttet armbånd?

Knyttede armbånd er armbånd er oftest lavet af bomuldsnor eller nylonsnor, men kan også være lavet af andre slags snore. Disse snore bliver så flettet/knyttet på en eller anden flot måde. Du kan enten få disse armbånd, så du selv skal binde det hver gang du vil have det på, med en metal lås eller med en knyttet lås, hvor du bare strammer armbåndet omkring håndledet.

Knyttede armbånd kan findes i mange farver og med mange former for ekstra tilbehør som f.eks. perler, vedhæng, zirkoner osv…

Hvorfor købe et knyttet armbånd?

Et knyttede armbånd er noget anderledes end et normalt sølv/guld armbånd og giver et mere roligt og afslappet indtryk end, hvad et metal armbånd gør. Du vil udstråle at du er afslappet, fri og tør at være dig selv. Knyttede armbånd kan bruges til et hvert hverdagsoutfit, men passer ikke særlig godt til et jakkesæt.

Hvem kan gå med knyttede armbånd?

Alle kan gå med knyttede armbånd. Mænd, kvinder, børn og ældre. Knyttede armbånd passer til alle og er meget tilgivende i forhold til, hvad du bruger det med at tøj. Da knyttede armbånd er lidt mere casual end, hvad et metal armbånd er, så passer det ikke så godt til de helt fine begivenheder, hvor du dukker op i jakkesæt eller kjole.

Hvor kan jeg købe knyttede armbånd?

Knyttede armbånd er ikke blevet så populære i smykkeforretningerne endnu, men bliver solgt i massevis på nettet. Derfor vil jeg da også anbefale dig at finde dine knyttede armbånd på nettet fremfor inde i byen. Et knyttede armbånd koster ikke særlig meget kontra et metal armbånd, da det er lavet af billigere materialer. Derfor er knyttede armbånd også meget populære som gaver.

CTA-knap

Kategorier:

Tags: