Perlearmbånd til mænd

Perlearmbånd

Perlesmykker er virkelig gået hen og blevet populære de sidste tre år. Først var det perlehalskæden der virkelig slog igennem, skarpt efterfulgt af perlearmbånd.  I dag hører perlearmbånd og perlehalskæder sammen og du kan ofte finde gode tilbud på perlehalskæder og perlearmbånd i samme model.

CTA-knap

Hvorfor er perlearmbånd blevet sådan en succes?

Perlearmbånd blev egentlig kun en succes, fordi der blev taget så godt imod perlehalskæderne. Var perlehalskæderne ikke slået igennem i Danmark, ville vi formentlig heller ikke have fået perlearmbåndene til Danmark.

Grunden til at Jenetop smykker med perler i stedet for metal eller læder er blevet så populært skal nok findes i, at mange har lyst til at gå deres egne (nye) veje. Det er blevet “in” at være anderledes og skabe sig sin egen stil. Netop med perlearmbånd kan du sende et nyt signal. Perlearmbånd er nemlig utrolig billige i forhold til de mere klassiske metalarmbånd. Hvilket igen kan være med til at signalere at man sagtens kan gøre noget ud af sig selv uden at bruge en formue på det.

Perlearmbånd signalerer også at du ikke er så alvorlig og stram i betrækket som dem der går med metalarmbånd. De der går med metal armbånd kan hurtigt se vigtige ud, men med en perlearmbånd signalerer du at du ikke går så meget op i, hvad andre tænker om dig og at du lever livet.

Dermed ikke sagt at man ikke kan bære et metalarmbånd, for dem findes der bestemt også mange fede af, men de signalere forskellige ting.

Hvem kan gå med perlearmbånd?

De personer der som regel går med perlearmbånd og perlehalskæder er den yngre mandlige gruppe. 12+ år. Der er væsentlig flere mænd end kvinder der går med disse nye perlesmykker og man ser heller ikke så mange i den ældre generation der går med disse smykker, da de er meget ungdommelige. Dermed ikke sagt at en ældre herre ikke vil kunne bære dem. Jeg tror bare det er mere grænseoverskridende for en ældre herre at tage smykker på, end det er for den yngre mandlige gruppe.

Hvor kan jeg finde perlearmbånd?

Du vil som regel ikke kunne finde det store udvalg af perlearmbånd ved din lokale guldsmed. Hvis din guldsmed skulle have perlesmykker, vil det ofte være i et meget begrænset udvalg og til høje priser. På nettet kan du derimod finde rigtig store udvalg af perlesmykker og købe dem hjem, så du har dem i postkassen næste dag. Prisen ved at handle på nettet er også lidt billigere, hvilket selvfølgelig tiltaler de fleste.

Jeg syntes selv at det største, bedste og billigste udvalg af perlearmbånd til mænd findes på www.Trendhim.dk, men du kan også finde dem i andre smykker webshops i Danmark.

CTA-knap

Hvis du er kvinde og mangler en gave til en mand eller en ung fyr, så er et perlearmbånd et sikkert hit. Langt de fleste vil blive rigtig glade for sådan et, da det kan bæres af alle, uanset tøjstil. Hvis vedkommende ikke kan lide det, kan det heldigvis returneres indenfor 14 dage og du vil kunne få alle dine penge igen.

Kategorier:

Tags: