Sommerskjorter til mænd

Selected skjorte til mænd

Når sommeren indtager Danmark, er det vigtigt at være rustet med let og fleksibelt tøj, som man også kan have på under varme sommerdage. Her er en sommerskjorte et rigtig godt eksempel på et let og lækkert stykke tøj.

CTA-knap

Der findes et utal af skjorter, og dem der bruges mest om sommeren, er selvfølgelig skjorter med korte ærmer. Skjorter med korte ærmer er overkommelige at have på om sommeren, samtidig med at de er mere fleksible end store og tunge langærmet skjorter.

I denne artikel tager jeg fat på 5 fede sommerskjorter til mænd. Alle sammen har det til fælles, at de er med korte ærmer, de er alle fra forskellige mærker, og der er ingen af dem, der er skovmandsskjorter. Med andre ord burde der være en af de fem skjorter, som du finder interessant.

Selected skjorte til mænd

Selected har igen lavet en bestseller, som ingen andre kan slå anno 2014. Den har i flere måneder været mange butikkers bedst sælgende skjorte. Designet er forholdsvis simpelt hvilket også kendetegner skjorten. Den er bygget i slim fit hvilket primært betyder, at den er tætsiddende. Skjorten er præget af to brystlommer, lækre knapper, og en kvalitet der lyder på 55% bomuld og 45% polyester.

CTA-knap

Den kortærmet skjorte findes, som så meget andet tøj til mænd, i mange forskellige farver: Lyseblå, hvid, mørkegrå, sort og navy.

tommy hilfiger skjorte

Er du til eksklusivitet og mange farver? Så er denne skjorte fra Tommy Hilfiger uden tvivl noget for dig. Designet er meget veludført, og kvaliteten er 100% bomuld. Skjorten er perfekt til en fest eller bare almindelig hverdag.

CTA-knap

Shine skjorte

Vi forbliver ovre i de vilde farver. Skjorten her er uden tvivl en bestseller. Prisen er presset helt i bund, mens kvaliteten er i top. Designet er utrolig gennemtænkt, og stilen er til den afslappede type, der alligevel gerne vil se ”ordentlig” ud. Skjorten fra Shine er præget af det ternede design og påsatte brystlommer. For resten findes skjorten i rød og brun. Sidst men ikke mindst vil jeg tilføje, at kvaliteten er 100% bomuld.

CTA-knap

ID Denim skjorte

Foråret 2014 er præget af vilde farver men genkendelige motiver og mønstre så som tern og streger. Det ses også tydeligt, at designet spiller en væsentlig rolle i denne skjorte. Igen er prisen til at overkomme, og kvaliteten er 100% bomuld. Skjorten er udover farverne også præget af karakteristiske knapper, som matcher perfekt sammen med resten af skjorten.

CTA-knap

cottonfield skjorte

Skjorten her er fra Cottonfield. Den har et meget blødt og roligt design, som passer til næsten alt. Skjorten anbefaler jeg personligt, da jeg selv går med den dagligt. Den er blød, lækker og generelt af gode kvaliteter. Den matcher rigtig godt sammen med et par korte shorts og et par All Star sko. Kvaliteten er 100% bomuld, og prisen er til at have med at gøre. Skjorten findes i følgende farver: Ternet, blåternet og rød.

CTA-knap

Kategorier: