Stiletter 2014

Billige stiletter online 2013

Har du været ude og lufte benene og stiletterne i den dejlige varme luft vi har over os? Vejret er nemlig perfekt til at gå med stiletter i lige nu. Jeg har selv været ude og kigge på nye stiletter 2014, og fandt også et rigtig lækkert par, som jeg virkelig har fået gået meget rundt i de sidste par dage. Da jeg ledte efter mine nyeste stiletter, fandt jeg også en masse andre lækre stiletter fra 2014. Derfor har jeg samlet et lille overblik over de stiletter som jeg rigtig godt kan lide.

CTA-knap

Stiletter 2014

Billige stiletter vs. dyre stiletter?

Hvis du, ligesom jeg, elsker stiletter og derfor bruger rigtig mange penge på dem, så har du sikkert også fundet dig i et dilemma mellem om du skulle vælge flere billigere stiletter eller et par dyre stiletter. Jeg ejer de første 30 par stiletter og har også brugt en hel del penge på nogle af dem. Netop derfor har jeg også erfaret at pris, komfort og kvalitet ikke nødvendigvis hænger sammen.

Mine erfaringer med meget billige stiletter:

Med billige stiletter (op til ca. 250 kr) må man forvente, at de ikke lavet med de bedste materialer og, at der dermed kan være små produktionsfejl som lim rester i kanterne, små mærker på stiletterne eller en dårlig syning. Det er meget ærgerligt at købe stiletter til 250 kroner med en lille ridse, men det er vilkårene ved at købe så billige stiletter. Jeg har endnu ikke købt et par stiletter til under 250 kr der ikke har haft en lille produktions-/skønhedsfejl. Det er dog som oftest fejl som ikke er til at se når man går med dem, men kun når man sidder og nær studerer dem.

Mine erfaringer med dyre stiletter:

Når billige stiletter er fyldt med mindre fejl, så må man forvente at de dyre stiletter ikke fejlede noget. Desværre er dette ikke tilfældet. Jeg har købt stiletter til 1.500+ kroner som stadig har haft små ridser eller fejl. De dyre stiletter garanterer derfor ikke mindre skønhedsfejl, men de sidder som regel lidt bedre på foden end de billigere stiletter.

CTA-knap

Mine råd til at forbedre stilet oplevelsen:

Komforten i billige stiletter er nærmest ikke eksisterende, og den er ærlig talt ikke meget bedre i de dyre stiletter jeg har prøvet. Det skyldtes selvfølgelige at alle stiletter fremstilles til en bestemt fod, og da alle har forskellige fødder, vil det være svært at finde et par stiletter der passer 100% til din fod. Din stilet sidder først godt når der ikke er noget mellemrum mellem midten af din fod og midten af stiletten. Dette er nærmest umuligt at få ved stiletter, fordi midten af stiletten går så meget ned ad, men der findes måder at forbedre pasformen på.

  1. Du kan i de fleste skobutikker eller i Matas købe nogle gele indlæg til dine stiletter. Køb et indlæg det kan ligge midt under din fod, så du har støtte midt under foden i både sidde stilling og når du står op. Der findes mange typer af gele indlæg, og du kan få dem til alle steder i dine stiletter. 
  2. Har du et par stiletter der bare sidder helt elendigt på din fod, så findes der et risikabelt trick, som kan give utrolig gode resultater… Ovnen! Jeg har selv prøvet dette trick, men jeg kan ikke garantere at det går godt, hver gang. Det er derfor på eget ansvar at prøve dette. Det går simpelthen ud på, at man varmer ovnen op til 40-50 grader. Mens den varmer op, tager du et par tynde/stramme sokker på. (Helst hvide, så de ikke smitter af på stiletterne). Du stiller nu dine stiletter i ovnen i ca. 5 – 10 min. Når du tager dem ud af ovnen, skal du med det samme tage dem på og gå rundt med dem til de er helt kolde. Dermed skulle dine stiletter tilpasse sig efter dine fødder. Jeg har som sagt selv prøvet det med et par stiletter og der virkede det rigtig godt, men det er som sagt på eget ansvar og du kan hurtigt ødelægge et par stiletter på dette trick.

Køb dine stiletter online

Stiletter er noget som vi piger bare ikke kan få nok af. Hvis du derfor gerne vil have mange pæne stiletter til få penge, så kan det være en fordel at købe dine stiletter online. For det første er der et meget større udvalg af stiletter online, men priserne er også noget lavere. Du kan derfor få flere stiletter til færre penge, hvilket vi alle jo kan lide.

Det er forhindre de fleste i at købe sko/stiletter på nettet er, at de er bange for om størrelsen passer. Hvis du også er bange for det med størrelsen, så kan jeg godt berolige dig. Der findes nogle gode størrelsesguides på de fleste webshops og, hvis du ikke kan bruge den til noget, så bestiller du bare stiletterne i den størrelse du normalt bruger. Hvis størrelsen ikke passer, kan du som oftest sende dem gratis retur og få en ny størrelse tilsendt.

CTA-knap

Det er super nemt at købe stiletter online og du bør også prøve det. Find evt. mere info her.

Kategorier:

Sko