Sommerjakker og overgangsjakker til hende 2014

Sommerjakker til kvinder 2013

Vi er lige gået ind i det nye og spændende år – 2014. Vi har været igang med, at kigge en masse sommerjakker og overgangsjakker igennem, og giver dig her vores bud på de mest populære jakker i 2014.

En sommerjakke er en jakke der ikke er særlig varm, tyk eller tung. Det en sommerjakke skal kunne er, at beskytte dig mod vinden, mod regnen og holde dig en smule varm hvis sommertemperaturen skulle falde en lille smule. Når temperaturen stiger igen, skal du hurtigt kunne tage jakken af og bære den uden, at blive træt i armen eller irriteret over hvor stor din jakke er.

En overgangsjakke er en jakke der har et tyndt lag isolering, eller er lavet af materialer der kan give dig en smule varme. Dette er en jakke du typisk vil bruge i forårs og efterårs månederne. Den vil som regel være lidt tungere end en sommerjakke, da der selvfølgelig er noget isoleringsmateriale i den, men den er på ingen måde så tung og stor som en vinterjakke er. Se forslagene herunder.

Only – Play Teddy – Sporty sommerjakke

Sommerjakke til kvinder 2013

CTA-knap

Only står bag denne super lette og fine sommerjakke. Den har dejlig lange ærmer, en god pasform og en fin længde til en sommerjakke. Den har et sportylook, som jo altid er populært, da vi godt kan lide, at folk tror vi er lidt sporty. Den har en lækker blød og forret hætte, samt to store lommer foran, som begge kan lukkes med en lynlås. Alt i alt en rigtig fin, sporty og billig sommerjakke.

Khujo – Nancy sommerjakke – Feminin og praktisk sommerjakke

Sommerjakke til kvinder 2013

CTA-knap

Khujo er firmaet bag denne lækre sag af en sommerjakke. Khujo har lavet nogle af de mest populære jakker i denne vinter, og vi er sikre på, at deres sommerkollektion helt sikkert også kommer til, at være noget af det lækreste du kan gå med. Denne sommerjakke fra Khujo er lavet af en blanding af polyester og bomuld. Den har en perfekt længde som sommerjakke og har en masse muligheder for, at regulere temperaturen. Den lukkes med knapper på fronten, om halsen kan du stramme den helt tæt, så du ikke får ondt i halsen, og om håndledet kan den også reguleres. Den findes i farverne gul/brun og rosa/beige. Farver der med lethed kan bruges sammen med det meste af dit tøj.

Marc O’Polo sommerjakke og overgangsjakke – Den elegante.

Sommerjakke til kvinder 2013

CTA-knap

Vi bevæger os op i en lidt anden prisklasse og har her fundet en super flot jakke fra Marc O’Polo. Dette er både en overgangsjakke og en sommerjakke i en. Den er lavet i 100% uld hvilket betyder, at den ikke vil have problemer med, at holde dig varm. Den er især rigtig god hvis vi får en kold og regnfuld sommer, som vi desværre har for vane, at få. Den har et meget fint og enkelt look, med en utrolig flot krave og hætte.  Den kan købes i tre farver: Grå, Rød og Sort. Der er altså gode muligheder for, at finde den der bare passer dig perfekt. Vi mener, at dette vil være en af de mest elegante og flotte sommer/overgangsjakker vi vil komme til, at se i 2013.

Kategorier:

Ingen svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *