Flot sort Skindjakke fra Kaos

Flot sort Skindjakke fra Kaos

Jeg har siddet og kigget nettet igennem for lækre skindjakker, og her faldt vi over denne skindjakke fra firmaet Kaos.

CTA-knap

Den har den flotte og klassiske sorte læderfarve med en god glans. Den er lavet i 100% ægte læder med polyester indvendigt i ærmerne og bomuld foran. På fronten har den to mellem størrelse lommer hvor der lige er plads til din mobil eller pung. I bunden og i ærmerne har en en dejlig blød ribkant hvilket gør, at den også sidder fantastisk omkring din krop.

Dette er en kanon flot skindjakke til en rigtig god pris. Vil du se mere til denne jakke kan du finde den gennem linket oven over.

Mit navn er Mia Oxholm Andersen. Jeg er 20 år og fra Sønderborg. Jeg elsker mode og går dagligt og kigger på tøj, enten på nettet eller her i Sønderborg. Vil du vide mere om mig, kan du følge mig på Google+, hvor vi hurtigt vil kunne lære hinanden bedre at kende. :)