Esprit sweater – En super skøn sweater til unge kvinder

Esprit sweater – En super skøn sweater til unge kvinder

Jeg har fundet en rigtig lækkert sweater fra Esprit. Denne Esprit sweater skriger af hygge, og ser rigtig dejlig og komfortabel ud. Denne sweater passer godt til de vinterlige outfits, og går specielt godt sammen med et par sorte leggings og et par kilehæle sko.

CTA-knap

Sweateren er lavet i nogle dejlige materialer og er designet så den sidder godt til på især hofte sektionen. Den har en rigtig god længde, og nogle gode lange ærmer. Dertil har den en  stor og blød rullekrave. For dem der ikke bryder sig om en grå sweater, kan den også fås i sort farve.

Jeg er sikre på, at dette vil være et stort hit i 2014. Hvis du kunne tænke dig, at finde flere informationer, se flere billeder og måske købe sådan en dejlig Esprit sweater, så kan du finde den ved, at klikke på linket ovenover.

Mit navn er Mia Oxholm Andersen. Jeg er 20 år og fra Sønderborg. Jeg elsker mode og går dagligt og kigger på tøj, enten på nettet eller her i Sønderborg. Vil du vide mere om mig, kan du følge mig på Google+, hvor vi hurtigt vil kunne lære hinanden bedre at kende. :)