Fresh Made Dunfrakke Til Unge Kvinder

Fresh Made Dunfrakke Til Unge Kvinder

Hvis du skal kunne holde varmen, når du er udendørs, her til vinter så er det vigtigt, at du får anskaffet dig en ordentlig vinterjakke eller frakke som denne Fresh Made dunfrakke. Jeg har her fundet mit bud på en interessant og varm dunfrakke.

CTA-knap

Dun har en fantastisk isoleringsevne, og skal nok sørge for, at du kan holde varmen når du begiver dig udenfor husets vægge. Denne Fresh Made dunfrakke har en længde der går lang nok ned til, at du kan sætte dig ned uden, at få en våd numse.

Den har et bælte rundt om maven som giver dig nogle dejlige kvindelige former, og den sørger samtidig for, at den kolde luft ikke kommer for langt op. Den har et dejlig foret hætte, som selvfølgelig kan tages af, hvis den skulle være i vejen. Fresh Made dunfrakken er lavet af polyester og er derfor også vandafvisende, hvilket er et MUST om vinteren.

 

Mit navn er Mia Oxholm Andersen. Jeg er 20 år og fra Sønderborg. Jeg elsker mode og går dagligt og kigger på tøj, enten på nettet eller her i Sønderborg. Vil du vide mere om mig, kan du følge mig på Google+, hvor vi hurtigt vil kunne lære hinanden bedre at kende. :)