Test – Uniq One All in one hairtreatment

test uniq one all in one hair treatment

Jeg er en af de piger der lider meget af kruset og ødelagt hår. Når jeg står op om morgenen er det en kamp uden lige, at redde mit hår igennem. Da jeg så alligevel skulle til frisør for et par uger siden, for at få farvet håret blond igen, spurgte jeg hende til råds. Hun anbefalede mig at bruge en ordentlig shampoo, som jeg dog havde i forvejen, og dertil bruge en hår-kur-spray fra Uniq One. Jeg var meget skeptisk over for, om denne hair treatment mon kunne hjælpe på mit hår, men det måtte jo komme an på en prøve, og jeg fik en med mig hjem.

Hvad er Uniq One – All in one hair treatment?

Jeg glemte selvfølgelig at spørge min frisør, hvorfor/hvordan denne hårspray skulle virke, og jeg blev ikke meget klogere da jeg læste på pakken eller flasken. På pakken står der dog at den giver mit hår “10 fordele”.

  1. Genopretter tørt og ødelagt hår.
  2. Tilføre glans og eliminere kruset hår.
  3. Beskytter mod varme.
  4. Gør håret silkeblødt.
  5. Beskytter mod tab af farve med UVA/UVB beskyttelse.
  6. Gør håret nemmere at frisere.
  7. Gør håret meget mere medgørligt.
  8. Får frisuren til at holde længere.
  9. Forebygger spaltede spidser.
  10. Giver håret naturlig fylde.

Set ud fra disse 10 fordele, skulle dette jo være en mirakel spray til mit hår. Jeg lider jo både af tørt og skadet hår, mit hår kruser og er total uregerligt. Om sprayen så kunne leve op til, hvad den lover måtte jo komme an på en prøve.

Sådan bruges Uniq One – All in one hair treatment.

Jeg havde håbet der ville stå noget om, hvordan jeg skulle bruge sprayen uden på pakken, men ledte forgæves. Efter, hvad jeg følte som lang tid, fandt jeg endelig en lille linje på dansk, hvor der står: “Uniq One All in one hair treatment er det ene produkt du altid har drømt om. Sprayes i fugtigt hår. Skal ikke skyldes ud.” 

Jeg tog mig et bad, brugte den shampoo som jeg blev anbefales, og som jeg i øvrigt altid bruger, og tørrede derefter mit hår, så det kun var en lille smule fugtigt. Nu skal sprayen så i håret, men der står ikke noget om, hvor meget du skal spraye i. Jeg startede forsigtigt ud, og har efterfølgende fundet ud af, at du sagtens kan nøjes med 4-5 spray fra en afstand af 20 cm ca.

Resultatet af Uniq One all in one hair treatment testen.

Jeg redte mit hår ud efter jeg havde brug sprayen, og hold nu op en forskel. Det var ikke problemfrit, men det var væsentligt bedre end det havde været i lang tid. Jeg har nu brugt sprayen i lige over to måneder, og jeg må indrømme at den lever op til alle dens salgspunkter. Den er virkelig fantastisk. Jeg kan i dag rede mit hår uden de store problemer, mit hår er ikke længere kruset på samme måde, og mit hår føltes dejligt blødt og glat efter brug. Jeg må indrømme at jeg var noget skeptisk da jeg læste om alle dens funktioner, men jeg er blevet overbevist.

Jeg kan helt klart anbefale denne hårspray til alle der lider af tørt, ødelagt, kruset og uregerligt hår. Brug den, hver gang du har været i bad. Du vil elske den med det samme. Dertil kan det nævnes at den lugter utrolig godt, så endnu et plus på denne front også 🙂

Uniq One all in one hair treatment bliver kun forhandlet hos professionelle frisører eller på godkendt webshops. Hvis du alligevel skal af med en masse penge ved din frisør, kan du spørge om du ikke kan få sprayen med i posen til en god pris, men ellers kan den købes rigtig billigt på nettet. Min har holdt i lige over to måneder, så det er altså en spray der sagtens kan holde længe.

Den vejledende pris ligger på 125,00 kroner på nettet, men du kan ofte finde den til lige omkring 100 kroner. Jeg har selv lige bestilt min flaske nummer 2 på www.billigvoks.dk. Her har jeg god erfaring med at handle, trods deres webshop ikke er den flotteste.

Ingen svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *