Smart vinterhue til kvinder – 2014

Flot strikket vinterhue

Vi kan allerede nu mærke vinterenskulde nærme sig, og inden længe bliver vores øre røde og kolde. Det er bestemt ikke rart, at fryse ørene og det ser bestemt heller ikke smart ud, at have knald røde øre. Derfor skal vi have fundet vores smarte vinterhuer frem, og har du ikke en, så vil vi nu hjælpe dig med, at finde din nye og smarte hue, så du også kan have varme øre resten af vinteren.

Hvad er vigtigt ved en hue?

Hvis vores øre skal holdes varme, skal vi gå med en ordentlig hue, lavet i de rigtige materialer. Et af de bedste materialer i en vinterhue er uld. Uld regulere nemlig temperaturen under huen, i forhold til temperaturen udenfor huen, så du hele tiden har et varmt hoved/øre. Er du en af dem der syntes uld kradser og er ubehageligt, så findes der heldigvis rigtig mange gode polyester/akryl huer. Nogle af de fedeste huer i år, er strikkede huer lavet med nordisk inspiration. Der er ikke noget der signalere hygge og varme, mere end en nordisk strikhue, gerne med mønster.

Er du ikke så meget til huer, så er der de seneste par år, kommet nogle rigtig fede ørevarmere frem. De findes i et hav af materialer, farver og udformninger.

Fælles for huer og ørevarmere er, at de ikke koster særlig meget, men virkelig hjælper på en kold vinterdag. Du kan få en helt fantastisk vinterhue fra 100-300 kroner, hvilket må ses som en af de bedste investeringer du kan gøre for, at forberede dig på vinterenskulde. Er du en af de heldige, der skal opleve vinteren er mere ekstremt sted end i Danmark, så gør dig selv den tjeneste, at købe en rigtig tyk og varm vinterhue. Bliver du i Danmark, kan du sagtens klare dig med de tyndere huemodeller.

Kategorier:

Ingen svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *