Brug en fridag på din garderobe

Har du ofte mange ting at se til, så kan du stensikkert nikke genkendende til, at det kan være svært at finde overskud til at sortere ud i garderoben. Typisk hopper man i det samme tøj hver morgen, da det er det, der er nemmest, og det er måske også det, man føler sig mest tilpas i. Det betyder, at man har meget tøj i skabet, man måske aldrig får gået i, og det kan derfor være en god idé at bruge en fridag på ens garderobe. Få her tips til hvordan du går i krig med projektet.

Start allerførst med at sortere, rydde ud og eventuelt sælge

Med tiden får man købt meget tøj, og en stor del af det havner ofte i bunden af skabet, hvor man glemmer alt om det. Når man køber tøj, kan man have en tendens til at shoppe for meget, og på den måde får man ikke brugt alt det tøj, man har. Det kan også være, at man måske prøver en ny stil af, men det kan være svært at prøve nye ting af, hvis man har mange ting om ørene.

Vælger du at bruge din fridag på din garderobe, skal du først starte med at sortere, rydde ud og eventuelt sælge. Du har stensikkert meget slidt tøj, som skal ud, og du har sikkert også noget tøj, som kan sælges.

Organisér og køb dernæst nyt

Når du har ryddet ud og solgt ud, kan du organisere det tøj, du har valg at beholde. Måske føles dit skab tomt, og du kan med fordel købe lidt nyt tøj. Plus size tøj kan nemt findes på nettet, og er du heldig, kan du finde plus size tøj udsalg. Xxl og xl tøj er tøj til store kvinder, og har du former, kan det være, at du skal kigge efter Plus Size, når du shopper.

Kategorier: