Sådan tager du dit outfit til nye højder

Er du også vild med tøj og mode? Gennem den måde man klæder sig på, kan man udtrykke alt lige fra sin personlighed til sit humør. Det er det første, der falder i øjnene på folk, når man møder nye mennesker. Men er det virkelig kun tøjet, der gør det? Et par flotte øreringe eller en smuk halskæde, kan løfte dit outfit til næste niveau, hvis du vælger dem, der passer bedst til dig.

Find din egen stil

Når man skal vælge nogle smykker, er det ideelt at begynde med nogle billige smykker. På den måde kan man prøve sig lidt frem. Man kan med fordel overveje, hvilken stil man har eller ønsker at få. Det kan være, at man er vild med farver, det klassiske sort/hvide tøj. Man er måske fascineret af Oxford- eller street-looket. Så længe man har det godt i det, man har på, er man helt sikkert på rette vej.

Smykkerne kan være med til at få en simpel hvid t-shirt til at fremstå som det mest fashionable i verden. Smykker kan også være med til at udstråle en form for overskud, fordi det er en ekstra detalje, som man har valgt til dagens påklædning. Det får dermed en til at virke langt mere gennemtænkt og planlagt, end måske reelt set er.

Prisen på smykkerne behøver heller ikke at være i den høje ende. Man kan sagtens få nogle flotte billige smykker, hvor man kan være med på moden, men ikke ødelægger budgettet.

Få inspirationen forskellige steder

Når man føler, at man har fundet sin stil, så er det tid til at lede efter noget inspiration. Der er både de store internationale modeblade, magasiner og især de sociale medier er et sikkert sted at lede, hvis man vil vide hvad der rør sig i ens eget alderssegment. Det kan være, at man har en yndlingsblogger, som har en vildt flot stil eller anbefaler andre, der kunne inspirere.

Det kan være, at den stil man godt kunne tænke sig, har nogle smykker, som går godt igen i de forskellige outfits. På den måde kan man langsomt udvide sit lager. De billige smykker man køber, vil række langt til meget af det, som har fået inspiration fra. De er derudover også en god måde at kickstarte en form for kreativitet, så du nærmest ser på dit klædeskab med nye øjne.

Kategorier: